Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Chujmorka.pl

☼  

248 użytkowników zagłosowało

1. 1. I WSZYSTKO JASNE

• Bomba pierdolnie
    • Ty sam jeste? pierdolni?ty
    • Jest Bomba i chuj
  2. 2. A potem?

3. 3. Czy Isamu powinien nagrac gameplaya z Chujomorki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co myślisz że bd "fajny" jak zrobisz serwer poniżający FuBu? , większość z was zżera zazdrość ? że ktoś jego pokroju jest tak popularny? przez to że wbił 99lvl na Metinie? przez to że został [GA] na Balmorze? , nie rozumiem dlaczego go tak poniżacie , każdy z was mógłby znaleść się na jego msc, jezdzi na wózku Ok , ale na pewno tego nie chciał,porusza się nim bo jest niesprawny , gruby jest ponieważ może być chory na cukrzyce lub inną chorobę. Nikt z was nigdy nie chorował? nikt z was nie ma w rodzinie kogoś kto po rusza się na wózku? , łatwo jest kogoś poniżyć , wyzwać , ocenić z wyglądu. To co zrobiłeś jest chamskie i wdł mnie powinieneś dostać perma.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co myślisz że bd "fajny" jak zrobisz serwer poniżający FuBu? , większość z was zżera zazdrość ? że ktoś jego pokroju jest tak popularny? przez to że wbił 99lvl na Metinie? przez to że został [GA] na Balmorze? , nie rozumiem dlaczego go tak poniżacie , każdy z was mógłby znaleść się na jego msc, jezdzi na wózku Ok , ale na pewno tego nie chciał,porusza się nim bo jest niesprawny , gruby jest ponieważ może być chory na cukrzyce lub inną chorobę. Nikt z was nigdy nie chorował? nikt z was nie ma w rodzinie kogoś kto po rusza się na wózku? , łatwo jest kogoś poniżyć , wyzwać , ocenić z wyglądu. To co zrobiłeś jest chamskie i wdł mnie powinieneś dostać perma.

Ok , a teraz wypierdalaj na swój serwer. Widze boicie sie konkurencji , a nie martwicie sie o FuBu . Kasa i jeszcze raz kasa jest dla was najwazniejsza .

Opublikowano

Uwazaj, zaraz zleca sie gimbusy hejtujace jarka pieczarka i napisza, ze nie masz poczucia humoru i jestes frajer bo ta chujowa prezka Cie nie bawi.

Opublikowano

Uwazaj, zaraz zleca sie gimbusy hejtujace jarka pieczarka i napisza, ze nie masz poczucia humoru i jestes frajer bo ta chujowa prezka Cie nie bawi.

Zarty mają swoją granicę a to co On robi jest wręcz żałosne.

Piszę do admina.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@ Smerf Aż mi łezka poleciała :(

@TEKEN5 Którego :D

Hejt na Jarka Pieczarka aka fubu akrobata

Chujmorka - Balmorka

Grafika z Tavii

Tavia - Ravia

IsamuxRura to zawistna oszukańcza pizda

Przypadek?Nie sadze..

Opublikowano

Hahahah. Łubu dubu ...

Zobaczymy co z tego wyjdzie ^^. Jaki to będzie typ serwera? Szkoda, że reszta systemu ulepszeń to tajemnica ;x.

Opublikowano

1.Zamiast napisu "Yang" wklepcie "Baryłki"

2.Dodajcie questy w stylu "Hejo, tutaj fubon. Jechalem do m2, ale wjeb*lem sie w budke biologa i zgubilem nogi. Zdobadz je dla mnei"

( PUNKT DRUGI NIE MA NA CELU OSMIESZANIU LUDZI POSZKODOWANYCH, NIE PEŁNOSPRAWNYCH. )

3. Ch** wie.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

I tak niedlugo powstanie medium/easy srawia.eu ktory bedzie 1000razy lepszy !

@antywarn

Czy na serverze bedzie handlarka roznosci?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Widać, jesteś nie w temacie. Po co wgl się wypowiadasz jak gówno wiesz...

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Rozumiem, że jest to gorąca zapowiedź i spam będzie i tak :D

Ale proszę was, ograniczcie trochę spam postami nie wnoszącymi nic do tematu.

Mam także nadzieję, że ta prezentacja nie jest zrobiona tylko i wyłącznie dla zabawy.

Opublikowano

Co jak co ale popieram TEKEN5, to co robicie (team tavi) jest żałosne :)

ps. mam nadzieję, że szybko was rozpie**olą

aw@ w 10h jaki lvl wbije?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...