Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Prywatny serwer nostale całkiem inne nosville xD ;)

Wafel7000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że się podoba :) możecie też podać propozycję co nowego dodać albo co zmienić,może jakieś potwory ,NPC,??.Serwer został stworzony dzisiaj, IP itd. itp. w swoim czasie się ukarzę :D Liczę na waszą wyrozumiałość

post-401467-0-35258000-1380202212_thumb.jpg

Opublikowano

To samo pytanie co Niemczak :> Dałbyś linka do pobrania? Chętnie bym sobie pograł ^^

Przecież autor wyraźnie napisał, że czeka na propozycje i wkrótce się pojawi ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dodatkowe questy.

Jeżeli masz zamiar kiedyś stawiać serwer z większym rate, gold i drop - 2-3 razy silniejsze mooby.

Więcej mini-bossów na mapach.

Teleport do starego Nosville :D, nie tego co jest na pl,de itd tylko starego :) - to taki dodatek ale wiem że dużo osób by się ucieszyło.

Questy solo na 70+, szczerze pomysłów jest dużo, jednak żeby zrobić takie coś to trzeba się namęczyć i nie wiadomo jak będzie z tymi prawami, poczekamy zobaczymy.

Pomysł z twoim Nosville bardzo dobry, jednak pasuje bardziej na miasto od 50+ taki Akt 2 :).

w większości gier akt 2 to pustynia ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

NPC z SP, Krzakami, Avkami itd.

To raczej nie jest możliwe, bo pliki nie są już tworzone.

Jedynie może skille znaleźć za pomocą Packet Loggera i dodawać je ręcznie dla postaci. Wiem, że jest już opublikowany Destroyer, WK, Berserker, Volcano i Assasin, a jakby potrzebował pomocy, to Kubaman ma jeszcze skille wojownika i maga(pomagałem mu na PL je dostać), także może by dał.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...