Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting GamerHost

walrus34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chiałbym zakupić 150 slotowy serwer na gamerhost,poprosiłbym was o opinie,ponieważ 1zł za slot to jednak kusząca oferta.

Mam może i głupie wątpliwosci ale wole się upewnić.Mianowicie gdy jest kalkulator To jest też okres ,i powiedzmy chem kupić

na 1 miesiąc,i gdy powiedzmy upłynie okres jednego miesiąca to serwer zostanie zamknięty ?Czy po prostu wpłacam kase

i dalej serwer działa kolejny miech?

Chodzi mi o to czy po prostu jest to oferta wypożyczenia.

Opublikowano

Raczej jest to oferta "wypożyczenia". Ja bym bardziej polecił disconnect.pl, ponieważ są dłużej na rynku i też mają slot za 1zł.

Opublikowano

Ja ci go nie polecam :/ Jeżeli już chcesz serwer kup tutaj : www.pixelteam.net . Serio sam u nich miałem mam i będe miał. Tam masz wszystko w jednym :D

Opublikowano

Także sądze że jest to oferta wypożyczenia, jeżeli zamieżasz stawiać duży serwer to polecam ci zakupić jakiegoś vps'a.

704371448266406298964.png

Opublikowano

Raczej jest to oferta "wypożyczenia". Ja bym bardziej polecił disconnect.pl, ponieważ są dłużej na rynku i też mają slot za 1zł.

Polecam serwerownie...

Na duży serwer polecam Ci zakupić serwer dedykowany

Opublikowano

Lepszy sored.pl, tam masz pamięciowo, a sloty sam ustawisz. Nie słyszałem o tym co ty pokazujesz, więc nie mam zaufania i odradzam ci.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...