Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stworzenie Strony Internetowej

GraMjek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proserwer jest nawet nawet zależy od wykupionej oferty.

Jeśli chcesz napisz na pw moge ci zrobić te forum i strone www ale szablon instalujesz sam iż nie mam windowsa

Hosting strony - hostinger.pl

Hosting forum - cba.pl

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Mówicie ciągle o tych silnikach i domenach ale o hostingu WWW to nic nie wspominacie, bo jeżeli chcesz mieć coś takiego jak MpcForum i uda ci się wybić to wybij z głowy że 2GB pamięci ci wystarczy, wtedy trzeba szukać taniego, wydajnego i dobrego hostingu WWW. (Przeważnie darmowe hostingi WWW mają do 2GB)

Opublikowano

to jaki to moze byc hosting?

EDIT: - profesjonalne konto o pojemności 2 GB i transferze rocznym 480 GB

tyle bedzie ok?

Nie, bo prawdopodobnie transfer ci sie skonczy... kup cos na ovh...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Jakiś mocny serwer VPS do tego baza MySQL lub SQL Apache nie wiem która wersja ;) wybierz sobie najbardziej stabilną jakiś silnik na VPS licencja IP:B i możesz kupić taki sam styl jaki jest na MPC wszystko do znalezienia na ich forum.

PS: Jak czegoś nie dopisałem to dajcie "Cytuje" i dopiszcie to co macie na myśli.

Opublikowano

Mówicie ciągle o tych silnikach i domenach ale o hostingu WWW to nic nie wspominacie, bo jeżeli chcesz mieć coś takiego jak MpcForum i uda ci się wybić to wybij z głowy że 2GB pamięci ci wystarczy, wtedy trzeba szukać taniego, wydajnego i dobrego hostingu WWW. (Przeważnie darmowe hostingi WWW mają do 2GB)

Wszystkie darmowe hostingi razem wzięte nie byłyby w stanie udźwignąć:

2461 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut)

Z większości płatnych hostingów współdzielonych wyfrunąłby, niejeden VPS by się przekręcił, a i talerze w dyskach słabych maszyn dedykowanych szurałyby niemiłosiernie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...