Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nvidia GTX 660

kamil19.1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie bądź ignorantem tylko przejrzyj testy.

Why ?

Jak takie wymogi masz to kup 660'tke nową.

Wolalbys ryzykowac ze karta ma jakas ukryta wade, i wiedziec ze nie naprawia ci jej gwarancyjnie jesli cos sie stanie czy wydac te 100 zl wiecej i miec gwar i nowke karte?

Btw. budzet mam mniej wiecej ustalony, i moge zaszalec do tej kwoty, wiec oszczedzac nie ma co :D

Opublikowano

Wolalbys ryzykowac ze karta ma jakas ukryta wade, i wiedziec ze nie naprawia ci jej gwarancyjnie jesli cos sie stanie czy wydac te 100 zl wiecej i miec gwar i nowke karte?

Btw. budzet mam mniej wiecej ustalony, i moge zaszalec do tej kwoty, wiec oszczedzac nie ma co :D

No i w bonusie masz troche lepsza grafike integre

No i w bonusie masz troche lepsza grafike integre

ups, nie ten temat. Zignorujcie to. co do tych 10 dni, karta moze zrobic psikusa i zepsuc sie np po miesiacu i doopa blada, a tak to ew do serwisu by poleciala

Opublikowano

Karty są na podobnym poziomie, ale i tak brałbym 660.

@True.

Żartujesz sobie, prawda?

GTX 760 to odgrzane 660Ti, a nie 670.

670 jest lepsza od 760, to całkiem inna bajka.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak mi admini nie wywala tematu, lub sie gdzies nie zgubi to po urodzinach (28 wrzesnia :D) powiem dokladnie ile kaski do uzytku mam

Opublikowano

@True.

Żartujesz sobie, prawda?

GTX 760 to odgrzane 660Ti, a nie 670.

670 jest lepsza od 760, to całkiem inna bajka.

Co ty mówisz ? Lekkie OC 760'tki i masz wydajność 670. Po za tym to jest mało ważne, liczy się fakt że ma 580'tke za 6 stów z mocnym chłodzeniem i gwarancją. Za stówę drożej nowa 660'tka.

O ile masz porządny zasilacz to wyżyłowany 6950@6970 z tym 3 slotowym DCUII też będzie dobrym wyborem. Zawaliście dobre chłodzenie (u mnie 14% wentylów i 50-60 stopni w furmarku) i możliwości OC.

Opublikowano

@ref

Jednak decyzja zapadla na gtx 660 od msi, model z twinfrozen III. Co prawda uzbieralem tysiac zl ale wole reszte wydac na cos innego. Kupuje nowke za 720zl z preorderem batman arkham origins ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...