Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerf medyka i testy broni od

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też widziałem staty 60/1 :P ale co się dziwić.

Z tego co zauważyłem z dobrymi dodatkami i umiejętnościami dobrą bronią prawie OP stało sie XM8AR ! Jak z QBB i MG36 nie moge zrobić strzału powyżej 70 odległości tak z XM8AR udaje się i to nawet ~100 .

Niby pogorszyli celność ale z dodatkami nie widać różnicy.

MG36 dostało mocno, bardzo mocno po dupie.

QBB też dostało mocno.

Teraz tylko czekać aż wszyscy będą latać z M240B -.-

Hahah dobrze powiedziane :D w sumie teraz co prawda na oficjalu postanowiłem pograć tą bronią i niestety stwierdzam,że ta broń to syf 240b i nic nie pomoże zmniejszenie odrzutu ,bo broń ma zbyt wolną prędkość pocisku i dmg też nie urywa,więc wielu szans z innymi klasami postaci to nie mamy.

Opublikowano

Hahah dobrze powiedziane :D w sumie teraz co prawda na oficjalu postanowiłem pograć tą bronią i niestety stwierdzam,że ta broń to syf 240b i nic nie pomoże zmniejszenie odrzutu ,bo broń ma zbyt wolną prędkość pocisku i dmg też nie urywa,więc wielu szans z innymi klasami postaci to nie mamy.

Zanim wycelujesz to masz zgon, jeszcze do tego reddot albo holo i chuj, pozostaje campienie medykiem hahaha :D

Osobiście używam XM8AR z mechanicznym celownikiem a na drugim slocie mam MG36 bo nie mam hajsu na M27 IAR

Opublikowano

Jak ja pisałem już rok temu, że xm8 to jedna z najlepszych broni na medyka, to mnie wyśmiewaliście, a tu proszę :P

Jest i szybka i celna, tylko ma mało ammo, ale jak potrafisz grać to broń jest OP.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja się przyznaje i nie powiem xm8ar jest to dobra broń z biodra,ale tak w innych sytuacjach to ta broń leży pewnie zapytacie dlaczego,a no dlatego,że ma niski dmg i za kim ja kogoś zabije to albo ktoś mnie zabije,bo będzie miał mocniejsze dmg albo szybszą prędkość amunicji,albo kto inny dokończy poza tym naprawdę medyka się uczepili przecież xm8ar zostaje też jeszcze lekko znerfione czysta parodia.

I nawet na oficjalu tylko noob mg36,qbb noob,a to że inni grają famasami czy l85a2 to cisza....

Opublikowano

A co mnie gówno obchodzi co inni piszą? :D

Mnie to jeszcze bardziej nakręca i daje satysfakcję za skopanie im dupska ^^

Btw ciągle piszecie z biodra, z biodra, kto do cholery strzela na stojaka jak może z biodra?

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...