Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.K.I.L.L Special Force 2 PROBLEM

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ściągłem Skila i jak pogram 5 minut to wywala z gry i wyskakuje

When the unnecessary program is running durring the game play , the error occurs.

Please turn off whird party programs and restart the game .

Wiem co to znaczy że pliki się jakoś gryzą ale niewiem wszystko co mam na pasku powyłanczałem i dalej błąd

ERROR: 0xE019100B

post-952746-0-40800200-1380114403.png

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Gra wykrywa jakiś program (tak jakby cheat), który aktualnie działa u ciebie na komputerze.

Powyłączaj z procesów (CTRL+ALT+DELETE i zakładka procesy) niepotrzebne programy i wtedy spróbuj pograć.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Głównie to sterowniki i soft do myszki albo klawiatury tak wykrywa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Gra wykrywa jakiś program (tak jakby cheat), który aktualnie działa u ciebie na komputerze.

Powyłączaj z procesów (CTRL+ALT+DELETE i zakładka procesy) niepotrzebne programy i wtedy spróbuj pograć.

Szczerze mam 71 procesów i niewiem co wyłączyć nie znam się na tym wstawie SS zaraz

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wyłączyłbym Game Boostera (sam go mam i czasem mi wyskakiwały błędy, gdy go miałem uruchomionego), Daemona (bo do gry nie potrzebny :D ), nero też nie potrzebny do gry :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Wyłączyłbym Game Boostera (sam go mam i czasem mi wyskakiwały błędy, gdy go miałem uruchomionego), Daemona (bo do gry nie potrzebny :D ), nero też nie potrzebny do gry :)

Dzięki działa !!!! WIELKI +

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...