Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Może ktoś pomóc ?

kamilg1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam kogoś kto mnie oprowadzi po grze ;/ Aczkolwiek gram w LoL'a 3 lata i troche tam ogarniam w Smicie przez to, MOBA jak MOBA.. Ale jest dużo rzeczy, których nie rozumiem. : ) Mam mikrofon (skype,ts3)

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

No właśnie chciałbym mieć jakiegoś znajomego w tej grze.. Bo jak narazie to gram w Smite'a, DN i LoL'a, A w tych dwóch grach mam znajomości, a w Smite, nie. Kolega nie chce ze mną grać w niego bo mówi, że to straszne gówno -.- Tak samo nie wiem czym go przekonać do grania ze mną.

Opublikowano

Po twoim opryskliwym zachowaniu, wątpię żeby ktoś chciał z Tobą zagrać, ale próbuj w zapisach może ktoś się podobny znajdzie.

Opublikowano

Po twoim opryskliwym zachowaniu, wątpię żeby ktoś chciał z Tobą zagrać, ale próbuj w zapisach może ktoś się podobny znajdzie.

Opryskliwym? Twoje zażalenie zostaw dla siebie, ok? Myślę, że tobie by się bardziej przydał przydomek ''spammaker'' : ) Zrozum i ogarnij się dzieciaku (14letni), że nie szukam gówniarzy do grania.

Opublikowano

Zgadzam się z @Up wiek nie gra roli, sam kiedyś tyle miałeś - z resztą nie widzę w tym żadnego problemu.

Nie spamowałem, tylko starałem się pomóc Tobie w początkach, jednak zacząłeś pokazywać swoje wielkie doświadczenie bo przecież grałeś w LoL'a i mnie wyzywać

chodź sam nie jesteś o wiele starszy.

Po drugie, tylko zaproponowałem wspólną grę, także w celu pomocy Twojej osobie a to że jej nie przyjąłeś to nie twoja sprawa.

Jeśli coś argumentujesz to znajdź na to jakieś prawdziwe dowody, potem zarzucaj.

Opublikowano

Wyzywać? Po prostu odmówiłem i napisałem, że twój wiek mi nie odpowiada : ) A Ty nachalnie zacząłeś coś do mnie pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...