Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] SREBRO, odzwierciedlenia brązu ?

Dray_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się wgl wybić z czego takiego jak srebro ? Może nie ma tylko trollów co w brązie, ale chyba więcej osób które dostały się tam na farcie i kompletnie nie potrafią grać. 4 rankedy w dupę, przyznam jeden sam zawaliłem grając EZ 1/6, ale w 3 innych grając Lee, Zed, Shen na prawdę dobrze mi szło top/mid był w doskonałym stanie ale wystarczy 1-2 debili, co nie wiedzą co robić pod czasz TF a na dodatek chodzą solo. Kurwa, tego nie da się samemu wygrać -.-.

Wasze zdanie na temat srebra ?

@Edit: Oczywiście 4 pod rząd

Opublikowano

Silver 3-5=brąz. Najlepiej ogarnąć mida lub junglę, wtedy z łatwością można wyjść z silvera. Mnie się udało, dzięki grze jaxem. Nafeedowany jax niszczy grę :P i nawet jeśli przeciwny adc ma 10/0 staty to i tak jest szansa na wina. Możesz też brać picki typu kassadin, fizz, ahri i pomagać każdej linii roamem. Po 6lvl gank na bota i jeśli udany to gra w 90% wygrana.

Rafaljesthardkor_euw_17_5_logo.png

Opublikowano

Pociesze Cie:

W goldzie jest tak samo :D

Z srebra da się wyjść, tylko musisz sporo tryhardować.

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Jeszcze mocniej was pociesze w platynie jest tak samo ! / Teraz czekac kto napisze na Diamondzie jest tak samo xD

clkcxxJ.jpg

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

wedlug mnie srebro jest najciezsza do przejscia dywizja. Pelno dzieci nie umiejacych grac ktore fartem tu trafily albo pokupowali konta na ebayu, go gra to flamer, feeder, owszem, czasami trafi sie dobry team ale najczesciej jest to ten team w ktorym ciebie nie ma :P Jestem w s1 dzisiaj po 6 rankedach jestem tylko 8lp na plusie (3 win, 3 lose - oczywiscie pro teamy, supportu full ap, 0 wardow). Silver to mocny tryhard :D

Opublikowano

silver to masakra;) ale potem w sumie z górki chociaż nie wiem jak to jest na eune ale znajomi mowia ze ppotem z górki. na wescie mam platyne2. na eune smurfa zrobiłem i pykam sobie, seria 8/2 silver2 chyba mialem na poczatku z 7meczy w dupe dostalem. ciezko carrować nasusem np jak w 20min ja i cho stoimy na lini ja bije stacki 340 powiedzmy a trace inhi na midzie i bocie. cofne to trace 2 turrety na topie.. epic gra. grajac jungle moj main tez nie ma lekko, gankowac ciezko bo last hitowac czy freezowac lini nikt nie umie. o wardach nie wspomne sam czesciej wardowalem topa czy mida niz gracze tych lini... zacząłem grać adc. vayne/twitch/varus w premade z suppem leona lub nami. w jeden dzien z s2 do s1 wbilem bez porazki. w s1 dostawalem po 4ptk za mecz przy 30winach do 20porazek. majac 18ptk przegrałem 2 mecze miałem 0ptk. potem jeszcze jeden w pizde i spadek do s2 hahaaha. teraz bujam sie od nowa.

Opublikowano

@up

To słabo grasz skoro nie umiesz jako platynowiec z Westa poradzić sobie na Silverze EUNE.

Ja osobiście gram w silverze, dzisiaj tzn przed chwilą wbiłem Silver II mimo że Teemo na topie nafeedował itd. itd. ... Poprzednia gra zaczęła sie jeszcze lepiej, cait weszła w krzaki na bocie sama i oddała FB dla vayne i mimo tej przewagi nie byli wstanie wygrać gry... Ja osobiśćie gram supportem i bardzo często jest to duo z kolegą który gra ADC i sprawdzam runy każdego przeciwnika jak i kolegi z teamu, oczywiście największą uwagę skupiając na runach przeciwników na linii i jeżeli gram Threshem czy czymś z mocną wbitą i widzę że np. Sona ma runy 30 ap i coś tam m.pen no to focusujemy ją i gg...

@Topic

Troche tak, troche nie .. Zdarzają się co raz częściej ogarnięci gracze który wiedzą jak last hitować poprawnie :> Ale czasami zdarzy się team którego nie da sie wycarryować czy też sam zagrasz słabszą gre

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Według mnie gold/silver jest lepszy od platyny, tam ludzie starają się żeby wyjść z tego i naprawdę dobrze graja, owszem zdarzają się trolle ale to nie to samo co w platynie. W platynce ludzie już uważają że potrafią grać i pickują championów którymi za chuja nie potrafią grać a w goldzie/silverze pickują tylko te którymi wiedzą że umieją grać, to po 1. Po 2 - większa ilość troll premade tzn - first pick mid, last pick jungle i za chuj tego nie zmienisz, najwyżej będziesz grał double jungle.

Opublikowano

W bronze bylo lepiej niz w silverze.

Moze i pickuja ale jest duzo dzieci ktore pisza ze graja tylko mida to niech idzie mida staty 1.10 40 farmy

Dlatego ucze sie grac adc latwo carrowac team tylko dobry supp i win ; )

Opublikowano

Wszystko przez to ze kazdy sie spina bo chce dojsc do golda zeby miec skina. Prawda jest taka ze w silverze trafiaja sie juz lepsi ludzie niz w broznzie ale to nie zawsze. W goldzie jest tak samo aczkolwiek wg mnie jeszcze gorzej niz w silverze bo w silverze dobieralo mi calkiem niezlych graczy i gra byla nie zla a w goldzie ludzie buduja postacie w dziwny sposob przez co potem feeduja. Nie graja do konca poddaja sie i obrazaja innych

u1lc.png
Opublikowano

No to nie wiem w jakim wy srebrze gracie, że zawsze trafiacie na noobów :D Jak chodzą solo albo niewiedzą co zrobić to weź to w swoje ręce, pinguj smoki, wieże, pisz na kogo focus. U kogoś drzazgę w oku zobaczysz u siebie kłody nie widzisz. Nie zawsze zagrać w 100% dobrze, nieraz zagrasz źle. Graj, nie bądź chamski dla drużyny i wygrywaj :)

Opublikowano

Osobiście powiem, że sam największy problem miałem z srebrem :f, ale teraz nie mam problemu z wygrywaniem rankedów na tym poziomie

Łapcie link

http://www.lolsummoners.com/stats/rankings/eune

Prawdopodobnie dlatego silver jest najcięższy(dalej to już zależy na jakim poziomie grasz), ponieważ trafia tam większość graczy, a większość graczy w tej grze nie gra tak wspaniale :D

heh

Opublikowano

Wczoraj miałem tak zayebistego support'a nidalee na silverze ,że po prostu porażka... Po prostu sobie stał na lini tylko unikał harrasu kradł mi farme z pumy (przy czym pushował),nie heallował mnie nawet jak miałem 100 hp tylko siebie bo stracił 300hp... Po prostu porażka ,a najśmieszniejsze było to jak napisałem aby nie brał mi farmy i heallował mnie... Jego odpowiedź to "Fu fcking noob" ,heh ,a potem tylko było gorzej bo był non stop flame na mnie i wyliczanie jakie Ja mam staty na lini 2 vs 1 :D... Potem go zignorowałem bo po prostu nie wytrzymywałem ,oczywiście gra przegrana w mid game ,bo nawet nie miałem co robić tą vayne przeciwko cailtyn.

Opublikowano

Powiem Wam tak, teraz ten system jest do bani, dlaczego? Mam rozegrane 400 rankedów, siedzę w Bronzie 1, nie będę płakał że Elo Hell i tak dalej bo już mi się znudziło. Ważne jest to że gdy gram to w mojej drużynie często trafiam na graczy mających powiedzmy 7 wygranych i 11 przegranych, taka osoba siedzi sobie w silverze V z którego nei da się już spaść, może się nie starać bo i tak nie spadnie, dlatego gdy on zwali linię zaczyna feedować lub odwalać a wtedy cały mój team za to płaci porażką....

Opublikowano

Jak się chce to się da.

Sama byłam w srebrze i wyszłam do golda.

Jednak jeśli chodzi o graczy to jakoś nie widzę zbytnio róźnicy, może inni widzą ale nie ja.

W jeden dzień wbiłam do golda IV jednak zły dobór team'u spowodował spadek do V, no cóż bywa.

Czasami da się wykreować samemu gre, jednak lepiej jak trafisz na "ogarnietych" ludzi i oni Ci pomogą wygrać.

A srebro też nie jest złe, lepiej mieć to niż brąz, czyż nieprawda?

Opublikowano

Znam osobę która z sliver III w tydzień wbiła się do gold I, ale to nie jest zbyt ważne.

Tak lepiej być w srebrze, niż w brązie ale dużo, jeszcze z capsa DUŻO noobów tam jest.

Widzę, że nie ja tylko mam problem z sliver. Jeszcze mam pytanie ktoś napisał że z V nie da się spaść, potwierdzi ktoś to ? I dla czego nie da się spać ?

@Edit: Możliwe, że napisałem to chaotycznie gdyż dopiero co wstałem :P

Opublikowano

Dobrze, więc ujmę to tak - masz farta na początku i nawet jak jesteś głupim dzieckiem grającym jak brąz, a zdarzą ci się ogarnięci ludzie to trafisz to silveru.

Potem takie nieuki wierzące w swój pro skill psują innym grę.

Niestety każdy tak ma, trzeba próbować.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Dobrze, więc ujmę to tak - masz farta na początku i nawet jak jesteś głupim dzieckiem grającym jak brąz, a zdarzą ci się ogarnięci ludzie to trafisz to silveru.

Potem takie nieuki wierzące w swój pro skill psują innym grę.

Niestety każdy tak ma, trzeba próbować.

Ja miałem zupełnie inaczej. W początkowych 10 grach trafiłem na 4x afk i niezbyt ogarniętych ludzi. Dobrało mnie do brązu, potem awansowałem do srebra, tydzien temu wbiłem golda.

@polecam grać jungle, można w miarę łatwo wyccarować, evelynn <3

Opublikowano

z silvera łatwo wyjść mowicie ze na fuksie sie tam trole po 10 meczach dostali ale jak te trolle wszystko przegrywają to grają z brazami bo elo a wy wkońcu silvery to nie powinniście z nimi grać gracie z ludźmi na takim samym poziomie jak wy czasami pewnie i wam zdarza się gorsza gra więc nie zganiajcie na trolli z brązu 4 do silvera to kila dni mi zajęło w silverze trochę dłużej ale wkońcu wyszedłem.po prostu nie obwiniaj teamu pomyśl co ci to da że napiszesz report po pierwsze zamiast pisania report noob itp to mógł bys zlasthitowac te 2 miniony wiecej i przybliżać się do wygranej napisanie czegoś obraźliwego na czacie dla 2giej osoby nic nie daje nawet jak ciebie wyzywają to nie odpisuj bo po chuja jak i tak oni wiedzą swoje proste

Opublikowano

silver to masakra;) ale potem w sumie z górki chociaż nie wiem jak to jest na eune ale znajomi mowia ze ppotem z górki. na wescie mam platyne2. na eune smurfa zrobiłem i pykam sobie, seria 8/2 silver2 chyba mialem na poczatku z 7meczy w dupe dostalem. ciezko carrować nasusem np jak w 20min ja i cho stoimy na lini ja bije stacki 340 powiedzmy a trace inhi na midzie i bocie. cofne to trace 2 turrety na topie.. epic gra. grajac jungle moj main tez nie ma lekko, gankowac ciezko bo last hitowac czy freezowac lini nikt nie umie. o wardach nie wspomne sam czesciej wardowalem topa czy mida niz gracze tych lini... zacząłem grać adc. vayne/twitch/varus w premade z suppem leona lub nami. w jeden dzien z s2 do s1 wbilem bez porazki. w s1 dostawalem po 4ptk za mecz przy 30winach do 20porazek. majac 18ptk przegrałem 2 mecze miałem 0ptk. potem jeszcze jeden w pizde i spadek do s2 hahaaha. teraz bujam sie od nowa.

Dziwne, bo jak masz platyne 2 na weście to na eune powinien być insta challenger :/ Musisz być pro jak nie ogarniasz srebra gdy twój poziom powinien być troszkę mniejszy od diamentu.

Ze srebra dość trudno się wychodzi, nie przez "nob timy" tylko przez brak komunikacji i flame, srebro 4 - 5 to najczęściej poziom zliżony do brązu IV, lecz są wyjątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...