Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer ciekawy różniący się od innych , może być ciekawie ;3

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mi sie podoba rozpoczynam na nim gre ;) przyznam ze jest ciezko dlatego prosilbym aby ktos kto skonczyl gre na tym serwie dal mi jakies podstawowe itemki. Moge tez dac eq.na.plu za eq na na tym serwerze.

Opublikowano

server polecam w 100%, jest zaje*** .. Przeczytałem regulamin, nie znalazłem podpunktu który by zabronił prośby o publikacje, nie mam gdzie tego napisać ani do kogo się zgłosić.. mógłby ktoś zrobił prezentacje servera który mu wyślę pw? nie chce wstawiać linków żeby nie było.. tylko zamierzam zacząć przygode na innym serverze a jestem amotorem tworzenia publikacji :D Za pomoc nagradzam like max + 5 :)

Opublikowano

Jednak nie gram :/ pusto jest jak by grało z 500 osób to spoko serwer.

Troche jest spolszczony ale to tylko troszke nawet bony są po ang.

Opublikowano

Jakie sa dokladne raty serverowe ?

2x wieksze niz na pl jakos.

Jb. ktos chciał to mam konto na sell ;P < PW > ''SunRise'' gdzies tam nawet na SS widziałem na 1 str. 80+ + sura 40 pare z eq ;D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jb. ktos chciał to mam konto na sell ;P < PW > ''SunRise'' gdzies tam nawet na SS widziałem na 1 str. 80+ + sura 40 pare z eq ;D

up^^

witam chciałem spytać ile dzisiaj gra graczy około? 

okolo 200/300  + caly czas jest online i tak od miesiaca ;D

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer :) 

Mam rozumieć że nie ma tutaj żadnych niebieskich stalek ? czy jednak już zostały dodane, bo z tego co wyczytałem w prezentacji a potem komentarze to nie jest to Metin2 z 2006/2007 roku, tylko już jakieś nowości są.

Opublikowano

Bardzo proszę o kontakt osoby które tutaj aktualnie grają, bądź grały.

Chciałbym się dowiedzieć co nieco, bo właśnie zaczynam tutaj grę ;)

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer :)

Mam rozumieć że nie ma tutaj żadnych niebieskich stalek ? czy jednak już zostały dodane, bo z tego co wyczytałem w prezentacji a potem komentarze to nie jest to Metin2 z 2006/2007 roku, tylko już jakieś nowości są.

sa raczej 80+ oraz pety itp...

mi sie podobal tylko przez 1 tydzien ;)

Opublikowano

serwer ..byl" fajny i naprawde przyjemnie sie gralo ... natomiast stalo sie to strasznie nudne .. jedyna ,,rozrywka" na serwie bylo robienie dt i czekanie na wojownika bodego lub sure wp ktory zrobi pieczecie ...
gdy juz sie zrobilo eq nie bylo sensu grac i wbijac lvl (bo po co) z tego co pamietam to grala tam masa ludzi 1000 + lecz teraz sprawdzalem i jest 140 online ? serwer upada a szkoda bo przyjemnie sie gralo
gdyby dodali jakies nowosci raz mozliwosc latwiejszego zdobycia zmianek bylo by ok ..
nie moge polecic teraz tego serwa, poniewaz czasy jego ,,swietnosci" minely i nie wroca 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nadal "żyje" i tętni nowymi aktualizacjami, więc zapraszam nowych jak i starych do powrotu na ten oldschool'owy serwer, na którym nudy nie było.

:)

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Własnie serwer żyje nowe updaty , naprawde zaczyna się dziać tylko teraz czekać na powrót graczy , zapodam kilka ss

ss2.jpg

ss1.jpg

ss4.jpg

ss3.jpg

ss5.jpg

Zapraszam wszystkich do Jinno , gildia ApoGeum pomogę wszystkim w starcie i pozniej tez :))

Dodatkowe info zwiekszono ilość dragon coins za vote i dziennie mozemy dostać 6 sm za vote 
a  w poniedziałki i wtorki po 9 :)
Wiec jak widac bez ładowania można spokojnie sobie bonować eq lub kupywać itemy z isu jak kto woli :)

Opublikowano

Serwer wygląda na prawdę ciekawie, dziwię się że do tej pory nic o nim nie słyszałem. Myślę że na dniach tam zawitam i zobaczę jak prezentuję się to w praktyce.

Ps - jeśli jest jakaś polska ekipa zbierająca "konkretnych" graczy to może się do mnie odezwać na PW =)

Opublikowano

Klimat 2006 2007 troche beka.

Jest pare rzeczy do ktorych sie przyczepie.

-6 skill wtf

-nowe system

-wyglad skilli

-i najwazniejsze. Sam poczatek prezentacji (najlepszy serwer metin2 na swiecie) jest masa serwerow co sie tak reklamowala np. Laneris balmora ravia i wy. To gracze wybieraja najlepszy serwer dla siebie. Jak dla mnie nie ma najlepszego serwera bo nie kazdemu dogodzisz. Kazdy woli co lepszego.

Jak dla mnie odchodzi od globala z tamtych lat.

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...