Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tieru

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety dostałem wiadomość od administratora, że czekają na naprawę hostu od ich serwera, bo oni poradzić nic na to nie mogą.

Miejmy nadzieje że w końcu zacznie wszystko działać sprawie.

Gdy będzie działać, od razu dam znać.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

kuzwa dalej offline , chce zacząć tutaj grać z dziewczyną ale nie mam siły już czekać na założenie konta ... , jeszcze trochę i chyba czas zmienic serwer .

Opublikowano

Jak dalo sie zauwazyc, strona byla offline przez ostatnie 2 dni, patcher tez nie dzialal poprawnie. Problem ten byl przez nasz host, Leaseweb. Pomimo tego, ze w umowie maja 24 godziny na odpowiedz, nie wywiazali sie oni z tej umowy a ich support nie odpowiadal na wezwania i prosby o naprawe problemu. Strona i patcher byly offline przez 2 dni w tym i zeszlym tygodniu.

W koncu postanowilismy wynajac tymczasowy server, do czasu az ten problem nie zostanie naprawiony, dlatego niektore funkcje w grze (np. IS) i na stronie moga nadal byc niedostepne, ale patcher i strona dzialaja juz poprawnie.

Aby zagwarantowac (serio? nie mozna napisac za-gwa-ran-towac?) lepsza wydajnosc i mniej problemow zwiazanych z hostem, w nastepnym miesiacu zmienimy host na inny, z lepszym supportem i ochrona przed DOS. Inne, wazne zmiany beda mialy miejsce w pazdzierniku, ale nie mozemy ich jeszcze wyjawic.

Raz jeszcze, dziekujemy graczom za cierpliwosc i wsparcie. Mamy nadzieje ze nasze plany pojda w zycie, a nasi gracze dostana rekompensate za ta cierpliwosc lepsza niz do tej pory.

Orginalny post mozna znalezc na forum WoM ktore dziala juz poprawnie od rana, nie powinno byc wiecej problemow

@up, rejestracja tez dziala juz poprawnie :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Pobieram i zobaczymy jak klimat! prezentacja klarowna i wiele wyjaśnia, tylko pytanie jak z tzw "ksuciem"? podobnie jak na sg czy dozwolone;/?

(nie znalazłem inf na ten temat)

Opublikowano

Pobieram i zobaczymy jak klimat! prezentacja klarowna i wiele wyjaśnia, tylko pytanie jak z tzw "ksuciem"? podobnie jak na sg czy dozwolone;/?

(nie znalazłem inf na ten temat)

Ksucie jest dozwolone, ale 95% graczy nie ma z tym problemu i nie marudzi na ten temat. W koncu to gra wojenna, prawda? Zreszta latwo tutaj zajsc dalej i zrewanzowac sie pozniej, a wiekszosc osob z tego samego krolestwa nie ksuje, wiec lzwykle trzeba uwazac jedynie na graczy z innego krolestwa :D

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Próbował ktoś wyciągnąć serverinfo pliczkiem od kamera?? , bo w root'ach są pliki o rozszerzeniu .pyc i notepad ++ sobie nie radzi.

Opublikowano

Próbował ktoś wyciągnąć serverinfo pliczkiem od kamera?? , bo w root'ach są pliki o rozszerzeniu .pyc i notepad ++ sobie nie radzi.

Pliki pyc się robi się descryptorem ale na co CI to jak ten serwer ma bardzo dobre zabezpieczenia.

Jedno przewinienie i masz bana perm od razu nie do odwołania.

Serwer cieszy się popularnością że nie ma noobów i ludzi, którzy grają na cheatach bo było paru takich i źle skończyło.

Jeżeli chcesz grać na hackach to sobie graj ale zbyt długo się nimi nie nacieszysz i do żadnej ogarniętej ekipy nie dołączysz.

Btw. serwer i strona działa !!! Wbijać!

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Pliki pyc się robi się descryptorem ale na co CI to jak ten serwer ma bardzo dobre zabezpieczenia.

Jedno przewinienie i masz bana perm od razu nie do odwołania.

Serwer cieszy się popularnością że nie ma noobów i ludzi, którzy grają na cheatach bo było paru takich i źle skończyło.

Jeżeli chcesz grać na hackach to sobie graj ale zbyt długo się nimi nie nacieszysz i do żadnej ogarniętej ekipy nie dołączysz.

Btw. serwer i strona działa !!! Wbijać!

Chyba mnie źle zrozumiałeś, mi serverinfo nie potrzebne po to by jechać na cheatach.

Mój internet nie należy do jakichś demonów szybkości dlatego chciałem wbić przez moda i zobaczyć jak jest na serwerze zanim zacznę

pobierać clienta, który będzie się pobierał 4h.

Opublikowano

Chyba mnie źle zrozumiałeś, mi serverinfo nie potrzebne po to by jechać na cheatach.

Mój internet nie należy do jakichś demonów szybkości dlatego chciałem wbić przez moda i zobaczyć jak jest na serwerze zanim zacznę

pobierać clienta, który będzie się pobierał 4h.

Przez moda nie ocenisz serwera nawet jak Ci się uda wbić.

Wszystko jest już sprawne, jak coś to wbijać ^^.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

ile średnio ludzi przebywa online / siedzi w mieście?

300-400

Wielka promocja! Za zagłosowanie w Vote4Coins dostajemy od razu 12 Dragon Coinsów (można robić co 18h)

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Fajny serwerek jak pisałem ale ci co wydawaja w is w sec tam beda miec all :) Tak jakby serwer is i masz full eq :) wiadomo kupuje sie yangami itemami z is np zmiankami itp mozna handlowac za yang :D

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Is jest na tyle tani, że wydając w IS nie będziesz bogiem. Poza tym, Dragon Coinsy można zdobyć na wiele sposobów nie wydając nawet kasy :D

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Wczoraj w nocy miał miejsce nowy update :) Zmiany są jak poniżej:

- Księgi dowodzenia zostały naprawione

- Drop z Zinów został podwojony

- Powtarzalny Quest "The Source of Danger" (Źródło zagrożenia) został naprawiony. Można teraz ulepszyć go na poziom Perfect. Gracze którzy mieli osiągnąć już poziom 4, osiągną go po rozpoczęciu następnej misji.

- Trawa 3D została dodana w Bakrze (Niebiescy m2)

- Odbugowane miejsce gildii w Shinsoo m1 (958, 252)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Zaczynam gre na tym seriwe :P dawno nie gralem na takim stabilnym..;p

widac ze na serwerze guruja ekipy ja niestety jestem sam;(

czy ktos zechce mnie wziac pod swoje skrzydla? nie chce zadnego eq pomocy itp poprostu chce milo pograc z ludzmi.. proste

ile kosztuje fms+9 z jako takimi sr 20+?

w jakim czasie wbije skill na g?

warto grac bodym?

czy ku aura jest przesadnie droga czy miesci sie w cenach silnego lub czarowanego?

Opublikowano

Zaczynam gre na tym seriwe :P dawno nie gralem na takim stabilnym..;p

widac ze na serwerze guruja ekipy ja niestety jestem sam;(

czy ktos zechce mnie wziac pod swoje skrzydla? nie chce zadnego eq pomocy itp poprostu chce milo pograc z ludzmi.. proste

ile kosztuje fms+9 z jako takimi sr 20+?

w jakim czasie wbije skill na g?

warto grac bodym?

czy ku aura jest przesadnie droga czy miesci sie w cenach silnego lub czarowanego?

fms+9 12kk slabe srednie

ok. miesiac

Jezeli potrafisz na siebie zarobic to mozesz

Przesadnie droga, czarowane 800k, aura 3,5-4kk

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Nowy update, dzisiaj o 23 czasu Polskiego :)

- Zwiększony drop Nieznanego Lekarstwa+

- Zwiększona szansa na drop Peleryn Męstwa z Metinów

- Dodany drop ziółek z mobów w Atlantydzie

- Peleryny Męstwa dostępne w Item Shopie, 4DC x50 peleryn

- Eliksir Poszukiwacza dostępny w Item Shopie, 4DC x3 Eliksirów

- Nowy event: Sushi od Octavio

- Naprawione: Dziwne znaki w tekstach

- Naprawione: wykorzystywanie kick hack'a

- Naprawione: Kamienie +5 pokazujące się jako +6 w innych wersjach językowych w kliencie

- Dodane questy Seon-Peyong, lvl 92-96

- Podwojona szansa na zdobycie pereł z małż

- Szkło intuicji usunięte z gry, Gracze nadal mogą pokazywać itemy na czacie bez użycia szkła

W tym miesiącu dojdzie także nowy system petów, jakiego na pewno nie widzieliście na innych serwerach ;)

P.S. Strona jest powoli tłumaczona na język Polski, więc niedługo wszyscy będą mogli cieszyć się grą bez większej znajomości Angielskiego. Strona rejestracji jest już dostępna w J. Polskim :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Serwik zajefajny i zachecam do gry jedyny - mało polaków ale to sie zwieksza ;D i mam nadzieje ze wy tez zawitacie

Serwik idealny dla kogos kto szuka ''starych czasów pl'' prawie nikt nie ma eq perfect malo itemków +9 iTd :D

jak dla mnie subcio od dawna takiego szukałem

POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...