Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprint Mapa - Sprint World

GracjanP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie!
Sprint World to mała Sprint mapa z około 7-8 minutami gameplay'u.
Celem jest przejście jej jak najszybciej to możliwe. Można się też ścigać z kolegami :)
Na mapie znajduje się stoper, który pokazuje ile czasu minęło od rozpoczęcia wyścigu.
Byłoby świetnie gdybym otrzymał od was opinie na temat mapy, co wam się podobało, a co nie.
Mapę zrobiłem w języku angielskim, mam nadzieję, że to nie problem dla was :)
Miłej zabawy!

Screen'y:

20130319085536.png

20130319085630.png
20130319085727.png

20130319085911.png

Video:

Download:

http://www.mediafire.com/download/5h5u64ha1jhxqxz/Sprint_World.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5c392a9c1a022f9514c4b54d418cdc0fd8c4a8826dbe11a7795ffc7eb969319e/analysis/1380045599/

P.S.

Na mapie są ukryte Easter Egg'i, ktoś znajdzie je wszystkie? :P

Opublikowano

Mapę na prawdę fajnie się przechodzi, jest kilka trudnych elementów (dla mnie), ale dzięki temu gdy ścigam się z kolegami sa emocje. Wielki + za mapę!

Opublikowano

Bardzo fajna mapka. Widać, że włożyłeś w nią wiele wysiłku. Niektóre momenty są bardzo trudne do przejścia, lecz są do przejścia. Najbardziej podoba mi się ta złota kula, z której wychodzimy i wchodzimy do niej, aby przejść dalej. Bardzo pomysłowe. Gratuluję !

Opublikowano

Bardzo ci to ładnie wyszło, najbardziej ta złota kula [ a raczej coś na kształt kuli ].

Chętnie pobiorę i przejdę.

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

Opublikowano

Mapka wygląda wręcz niesamowicie.Jeśli wszystko własnoręcznie budowałeś to naprawdę podziwiam. W szczególności spodobał mi się pomysł ze statkiem. ;) Jednym słowem świetnie to wszystko wykonałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...