Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach: The way of Hero-Rekrutacja

Nathiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BTWOHxslLa.png

Bleach: The Way Of Hero! Jak nazwa sama wskazuje gra ma polegać na rozgrywce bohaterem rozwijanym przez gracza. Chcę zrobić coś co wychodzi poza współczesne serwery Bleach - w grze będzie podział na 4 klasy (granie postaciami z Bleach jest już nudne), dlatego na serwerze podział wyglądał będzie następująco: Shinigami, Human, Arrancar, Quincy. Będą 3 różne miejsca, gdzie dana klasa będzie miała własne misje, questy oraz sagi. W grze nie będzie można zdobyć broni, aczkolwiek gracz dostanie własny rodzaj zależny od klasy postaci. Broń ta rozwijać się będzie razem z bohaterem. Jako, iż nie mam doświadczenia w robieniu gier oprócz silnika Tibijskiego to mam zamiar zrobić coś na wzór OTS. Jeżeli projekt dostatecznie się rozwinie to z własnej kieszeni wyłożę na dobrego dedyka.

Szukam grupy do pomocy w tworzeniu tego cuda. Grupa musi być zwarta i aktywna w współtworzeniu tego serwera.

Mapper: 2/2
Skrypter: 0/2
Webmaster: 1/2
Grafik: 0/2
Sponsor: 1/1

W formularzu zgłoszeniowym powinien być zawarty:
> Wiek
> Staż co do pozycji jaką chciałbyś pełnić
> Doświadczenie
> Obowiązkowo sprawny mikrofon i program TS3

Wypełniony formularz wysyłajcie na moje osobiste Gadu-Gadu (982248) lub Skype (adventurekid123).

Potrzebuję większej ilości osób z racji tego, że będzie to większy projekt odbiegający od dzisiejszych standardów jeśli chodzi o Anime OTS.

Z poważaniem.
Nathiel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...