Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba się Wam taki mur? Mur pod zamek - serwer RPG

Kopniety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie może być... Tak 8/10. Efekt końcowy jak dla mnie nie jest zadowalający... Ten "domek" po lewej stronie na pierwszym ss, wygląda troszeczkę dziwnie.. W ogóle nie pasuje do pozostałości... Radzę o wdrążeniu poprawki :)

Wieże ma górze zrobił bym troszeczkę inaczej, ale jeśli tak chcesz to może tak zostać.

Opublikowano

[ironia] piekny mur, szczegolnie podoba mi sie te wykorzystanie iluzji 3d, i te idealne odwzorowanie wypuklosci i zajebistosci, Epickosci dodaja tez te epickie wykonczenia nadaja ksztaltu i podkreslaja majestat krolestwa rysujacego sie na horyzoncie w oddali. Szerokie przejscia na murach umozliwiaja sprawne przemieszczanie sie jednostek a idealnie skonstruowane sciany chronia je przed ostrzalem wrogow!

Tak to jest mur ktorego potrzebujemy!

Gdzie download? [/ironia]

Wersja dla MijamO :*

package pl.noobforum.irony

import world.anty.idiots.Irony

public class SampleIrony {
    Private static Irony myIrony;
    public void run(String[] args){
        if(args.lenght == 1 && args[0].equals("New")){
            Irony = new Irony("piekny mur, szczegolnie podoba mi sie te wykorzystanie iluzji 3d, i te idealne odwzorowanie wypuklosci i zajebistosci, Epickosci dodaja tez te epickie wykonczenia nadaja ksztaltu i podkreslaja majestat krolestwa rysujacego sie na horyzoncie w oddali. Szerokie przejscia na murach umozliwiaja sprawne przemieszczanie sie jednostek a idealnie skonstruowane sciany chronia je przed ostrzalem wrogow!
Tak to jest mur ktorego potrzebujemy!");
        } else if (args.lenght == 1 && args[0].equals("Send") && Irony != null) {
            System.out.print(Irony.toMessage);
        }
    }
} 

EDIT: jako ze wiekszosc chyba nie rozumie to dodalam dla tych debili ludzi specjalne znacznki :*

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

[ironia] Przepiękny mur. [/ironia]Jest to jeden z najbardziej debilnych nie typowych tematów na tym forum. Co jest z tym typowym murem że ludzie go 'chwalą'. Ja was nie rozumiem. Facet wstawił mur... Typowy mur który trafi na jakiś serwer... Nie jest w nim nic nadzwyczajnego. Powiem nawet że mimo, że nie umiem budować wybudowałbym ładniejszy... Ludzie se tu 'nabijają posty', a moderacja se nic z tego nie robi...

Brama wygląda bardzo fajnie, ale nadal czekam na ten mur:)

[ironia]Ja też bardzo czekam na mur. Poprostu aż mi się rędjhszce trzęsdaa z niecierpliwości. Boże dajcie mi ten mur bo nie wytrzymam. [/ironia]

(Ta wiem Karolina że od Ciebie kopiuje ale ten temat jest... dziwny)

708121422388637873334.png

Opublikowano

Mi się bardzo podoba.

Mur nie jest żadnym klocem, kwadratem. Dodatkowo genialnie zapowiada się wieża.

Idealne koło, duże. Epickie. Tylko na serwerze SV + Factions będzie kiepsko.

Wystarczy jedna perełka i taki mur jest do pokonania, nawet z łatwością.

Powodzenia w dalszej pracy, życzę! :)

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...