Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyli co do tej pory...

VillaFranca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również mam jedynie podstawy jak na razie, więc specjalnie zaklepałem sobie 4 godziny po lekcjach na dodatkowe zajęcia :) 2 godzinki programowania urządzeń elektronicznych na razie na arduino się uczymy i 2 lekcje z programowania w języku obecnym C++, więc myślę że jeśli nie będzie większych problemów z ocenami z lekcji poza mnie interesujących to powinno być ok.. przynajmniej do czasu aż mi się nie znudzi ;)

Opublikowano

Wgl. po jaki chuj wprowadzili nową podstawę programową? Tak to by było trochę grafiki, programowania, obróbki wideo itp. A teraz co jest? Wielkie G. Cały czas wałkujemy te jebane liczby binarne... I ja się pytam ''Na chuj mi to?'' ''Czy będę w przyszłości musiał obliczać komuś binarki?''

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %
Opublikowano

System binarny miałem w pierwszej klasie technikum na lekcji "Układy Cyfrowe", nie jest to jakieś szczególnie trudne, aby zamienić np. z dziesiętnego na binarny, gdzie ma się liczby 1,2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024 itd. Lub w inne strony ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja za te 5 lat zamierzam się wybrać na TI. Co myślicie, opłacalny kierunek ;)? Dodam, że uczyć się uczę, od 4 podstawówki do gimbazjum mam świadectwa z paskiem i średnią 5.0+, nie jest źle ;x

21515.jpg

Opublikowano

Ja jestem w TI i powiem tak :

Najpierw są podstawy bo nie wiedzą na jakim poziomie jesteście - jesteście tutaj bo chcecie posiąść wiedzę.

Ogólnie to będzie wyglądać mniejwięcej tak :

systemy (te binarne itp), na programowaniu to programy w pascalu typu "Oblicz trójkat" itd. Strony to będą pewnie tak jak u mnie z Moodle - czyli listingi i po prostu przepisujesz i znajdujesz błędy ;x. Teoria to same nudne rzeczy, a przynajmniej u mnie bo tak strasznie nudno tłumaczą, że spać się chce.

Potem niby się rozkręca bo programowanie w C++ czy java ale to i tak nie każdy ogarnia u mnie. Ja nadal nie rozumiem po chuj mi rozszerzona fizyka.. tu nic ona mi nie jest potrzebna, a mam z niej ledwo dwóję bo mam na nią kompletnie wyjebane.

Opublikowano

Racja ziąku :D

Dowiedziałem się, że dalej w podstawie (po binarkach) jest elektronika czy coś w tym guście.

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...