Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Spawn

Masaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam swój serwer Minigry+Freebuild+Sg+SkyBlock+Thewalls+Działki+Survial I chciałbym stworzyć spawn do niego i nie wiem jaki dzięki za odp :) daje like

Opublikowano

Proponuje zrobić tak, szklane wielkie kolo a w nim spawn, i 3 czy 4 dróżki do teleporterów na różne tryby.Takie coś ^^ wymyśliłem na szybko :>

Opublikowano

Proponuje zrobić tak, szklane wielkie kolo a w nim spawn, i 3 czy 4 dróżki do teleporterów na różne tryby.Takie coś ^^ wymyśliłem na szybko :>

Dzięki ale mam spawna podobnego do tego co proponowałeś chce jakiś pomysł lepszy np chciałbym zrobić spawn w ziemi(że np w pagórku)

lub podwodny dajcie jakieś podpowiedzi do tych propozycji

Opublikowano

Raz widziałem epicki spawn pod wodą, wyglądał jak samowystarczalna stacja, farmy, sypialnie itp. Ściany ze szkła, a teleporty były w jakby windach w tubach wychodzących na powierzchnię.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Polecam zrobić z kolorowej gilny.

Reszta ? Myśl, bądź kreatywny :)

Dzięki mam zamiar z gliny zrobić tylko jaki typ wybrać

w pagórku czy w wodzie

Opublikowano

Polecam ci biomówkę zrobić. Np. survival games na netherowym, survival na zimowym, skyblock na na normalnym itd.

Dzięki czekamy na innych ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja uwielbiam mury średniowieczne otaczające teren spawnu a w środku punkt centralny i tam możesz ratusz , kule lub piramidę.
W murach "bankomaty" które płacą za czas spędzony w grze , itemshop, świnki itp :)
Co tylko Ci sie podoba :)

Zapraszam na YouTube

https://www.youtube.com/c/xEdzia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...