Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metania.pl Easy/Medium Beta Otwarta !

PITEX

Zagrasz na Metania.pl  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Metania.pl

• Zagram fajny serwer.
      42
    • Mo?e zagram.
      19
  2. 2. Ile chcecie mie? królestw na Metania.pl?

• Chcemy Standardowo 3 Shinsoo,Chunjo,Jinno.
      10
    • Chcemy 2 Królestwa Shinso,Jinno bez Chunjo.
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kont tymczasowo nie tworze gdyz jest zbyt duzo zarejestrowanych kont ( To jest beta).

Ew, jak przejdziemy na dedyka bedzie beta dla wszystkich chetnych.

Opublikowano

Bozee ja pie3rdole co za typy ja chce zagrac przetestowac

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

haha .. pisales ze beta otwarta dla wszystkich a jak gadalem z kumplem na tsie to mi mowil ze zamiast testowac to sie dzieciory napi3rdalaja po m1

Padłem i nie wstaje

Pliki Emperiusa?
Naprawiliscie chociaz wszystkie bugi ?

pierw pisze ze kopia a po chwili nakreca GP i ze mu sie serwer podoba tak szczerze ile mu zaplaciliscie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

haha .. tak trudno zalozyc konto dla jednej osoby ?

30sekund roboty a myslisz ze ktos po 22 bedzie grac jak jutro do budy ida ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

haha .. pisales ze beta otwarta dla wszystkich a jak gadalem z kumplem na tsie to mi mowil ze zamiast testowac to sie dzieciory napi3rdalaja po m1

pierw pisze ze kopia a po chwili nakreca GP i ze mu sie serwer podoba tak szczerze ile mu zaplaciliscie ?

Napisałem gdzies ze kopia ?

Sami opwiedzieli że to pliki Emperiusa - one są dobre tylko bardzo zbugowane .

Myslalem ze bedzie wiecej bugow ale nie jest źle ;]

Nie zaplacili mi nic więc .. ;)

Szzd.png

Opublikowano

Valmor*a? Emper*us nadal widzę ten sam serwer. Pliki które składał po części Gruby, którego zdążyłem poznać już dawno, wszystkie hasła i pliki zna na pamięć bo chciał postawić Valmor*e na nogi z powrotem lecz hajsu nie miał na maszyne. Tylko mnie dziwi skąd dorwałeś całego gotowca Emper*usa? 4 strony świata nadal będą lagowały, będzie trzeba łatke robić na psy bo widzę że moby takie same. 250lv po 1,5 dnia na pd'ku. Kto grał na serwerze Grubego wie jaka była walka o spot na mapie od 230. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszelkie propozycję pogaduchy z Gmami, zapraszamy ts.metania.pl

Edit; Dziś będzie raczej zamknięta zapowiedź i będzie robiona nowsza ładniej graficznie obrobiona, oczekujcie startu serwera.

Załatwiliśmy kilka YouTuberów którzy kręcą Gp z serwerów także reklamą się także zajmujemy.

Niech zgadne Adaś łowca, SM-ów ??? On pewnie będzie głównym reklamodawcą xD

I Ci GamePlayowcy to też 1000000kkk SM na start ?

@TOP Serwer taki sam jak emperius, na nim były lizaki [ - 25% na obrażenia umiejętności ] i tylko jedna gildia je miała bo były niedostępne w dropie ^^

Czy tutaj też tak będzie ??? Raczej tak :)

Też przewidujecie 3x reset serwera? i tydzień grania ?

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

To tak, dostaną oni jakieś wynagrodzenie małą ilośc IS.

Tak są lizaki oraz pierścienie z bonusami dropią one z metinów 150+ oraz bossów od mapy 160+.

Serwer jest na dłuższą metę i raczej jak na razie nie przewidujemy resetów serwera, reset będzie owszem przerwy techniczne ale reset kont nie będzie bez potrzebnie.

Czy mapa 4 strony świata jest tak samo zlagowana jak na Emperiusie to było ?

Opublikowano

Nie 4 strony świata, zmniejszony jest resp mobów trochę i nie powinno lagować, wiadomo czasami coś ztnie się.

Dodaliśmy ankietę na temat królestw proszę głosować.

Tyle że na Emperius nawet przy jednej grupie mobów były lagi, jedynie pomagała łatka która zmieniała te moby na " Dzikie psy ".

I jakbyły to dzikie psy to ani jednego laga nie było, nawet przy tak dużych spotach.

Ponadto, jak zmniejszyliście spoty na tej mapie to będzie kupa bo na Emperius już były małe spoty.

Dodatkowo sprawdźcie mapie [ nie pamiętam której ] trzeci poziom tam był bug, że było 2000 milonów mobów na Sobie i z 180 na 220 expiło się 10 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...