Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metania.pl Easy/Medium Beta Otwarta !

PITEX

Zagrasz na Metania.pl  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Metania.pl

• Zagram fajny serwer.
      42
    • Mo?e zagram.
      19
  2. 2. Ile chcecie mie? królestw na Metania.pl?

• Chcemy Standardowo 3 Shinsoo,Chunjo,Jinno.
      10
    • Chcemy 2 Królestwa Shinso,Jinno bez Chunjo.
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przecież to są pliki emperiusa, tak samo prezentacja screeny są skopiowane, więc czuję nic z tego serwera ciekawego nie wyjdzie, zwykły plagiat.

No ale zobaczymy.

@Edix

Nie polecam rejestrować się na ich stronie, czuję proste wyłudzenie haseł.

xD 

Opublikowano

nie polecam [GM]Degaduss - GameMaster, ClientMaster aka Guliks Aka SagariS aka NekaresT aka Asfen aka 20 cm w Bicku aka 15 lat aka Sprzedam navi dla kolegow za pomoc w lekcjach

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/872249-zapowied-valmoriapl/ gdzieś tą prezentacje już widziałem :DDDD w tych plikach jest więcej bugów niż działających. Są to pliki Emperiusa praktycznie nic nie zostało w nich zmienione.

@@@ Valmoria też stała na plikach emperiusa. W końcu sam tą nazwę wymyślałem. Pewnie jeszcze ten fałszywy człowiek Piness się tutaj kręci :)

Opublikowano

Znam GA ale nie wiedziałem że gm jest sagaris aka guliks aka alkocholik aka..... więc nie polecam

@AW

Jaki max lvl?

Opublikowano

Jak pewnie część z was zauważyła są to pliki Emperiusa/Valmorii i oby wszytsko było jak na tamtych serwerach, bo to najlepsze serwery na jakich grałem :D Zapraszam!

Opublikowano

Nie chcę tu oceniać serwer jak najbardziej serwer polecam , swietna administracja jak i serwer.

Chciałem tylko podzielic sie z wami tym ss iż , sam miałem w zapowiedziach swój serwer Ast***a.

I nasz wielki pan Santriel podszywał się pod inną osobę i wiadomo co on potrafi zrobic ...Zniszczyl nasz serwer.

O to ss:

wgks.png

Szkoda serwera bo fajna administracja jak i serwer to taki sygnał dla was byście byli ostrożni i uważni .

Widzę, że jesteś trochę niedoinformowany na temat pana Santriela, owszem ukrywa się na naszym forum(jest dość popularny - jeżeli tak to można nazwać), ale ten pan na ss to nie on.

Wypowiadacie się na jego temat a nie znacie ani skrawka prawdy.

@Top

Serwer miał podobno się zapowiadać pro(gg), ale z tego co widzę nie ma tu nic nadzwyczajnego.

W sumie to serwer może być fajny nawet bez nowości(ogarnięte podstawy). Administrację znam i polecam.

@Down

Santriel zmartwychwstał i jest już na tym forum ponad rok(chyba większość go zna), ale nie wiedzą, kim on jest.

Nie żebym się wymądrzał, czy coś, ale po prostu chciałbym wam uświadomić, że te "trolle" to nie Santriel.

Santriel jest zajęty tworzeniem serwera i zarabianiem kasy na opierdalaniu ludzi.

Opublikowano

To co jest na serwerze to nie wszystko, zostana dodane jeszcze inne rzeczy, zapowiedz zbyt wczesnie ujrzala swiatlo dzienne ;)

ps: Santriel zmartwychwstał ?

Opublikowano

czemu stronka mi nie dziala ?

serwer w fazie testow takie cos mi tylko wyskakuje.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

a zrobisz mi konto ?

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...