Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zerk3n

Wybierz Ustawienia Serwera  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ustawienie Rate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro juz sie bierzecie za 120 cap, radze wam pomyslec nad jakims ciekawym "end game" bo bez tego pewnie bedziecie mieli ladna lipe. a znajac zycie i tak nawet to nie wystartuje jak wiekszosc "projektow" na tym forum :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Projekt nie umarł lecz nie mam jak go "doprowadzić" , osoba która miała rzekomo sponsorować serwer i okazać się super przyjazna projektowi okazała się oszustem i tyle.Jeżeli będą osoby którym na tym zależy będzie kontynuacja.

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Projekt nie umarł lecz nie mam jak go "doprowadzić" , osoba która miała rzekomo sponsorować serwer i okazać się super przyjazna projektowi okazała się oszustem i tyle.Jeżeli będą osoby którym na tym zależy będzie kontynuacja.

Widzisz, teraz czujesz mój ból....

Opublikowano

Kocham polskie serwery, które reklamują się przed jakimkolwiek załatwieniem spraw :)

rofdzio___ ~ sponsor ciotka z USA, która nie zapłaciła kasy po tym jak się dowiedziała, że przeszło przez jego mieszkanie tornado i się znalazł na drugim końcu polski...

Kovery ~ popsuł się laptop, odpalił stronkę, zrobiłem mu, nie pasowało mu, pościągał jakieś temple z epvp, po czym serwer ucichł....

zerk3n ~ kolejny projekt, który się nawet narodził na Twitterze, ale zmarł szybko w koszu. Gratulacje:)

Jedyny porządny serwer a nie dwa porządne serwery, które wystartowały polskie do Fulo & Ardebran. Może chłopaki nie ogarniali angielskiego, może nie szło im najlepiej, po czym się rozkręcili, ale potrafili zrobić reklame serwera, gdy już mieli wszystko gotowe, no i wystartowali - a tutaj tylko przekładnie i robienie ludzie w konia :)

Tak teraz, możecie mnie hejtować, ale mam takie swoje zdanie - Po co się zabierać za gówno jak nie potrafisz srać :). Pierw przygotujcie wszystko, później puszczajcie bajki co ludzie potrzebują, dodawajcie to na serwerze z update, a nie więcej chcecie dodawać rzeczy po czym i tak nie zrobicie tego, tylko jakaś śmieszna beta pójdzie na hamachii lub tanim dedyku i po zabawie! :)

Opublikowano

Kocham polskie serwery, które reklamują się przed jakimkolwiek załatwieniem spraw :)

rofdzio___ ~ sponsor ciotka z USA, która nie zapłaciła kasy po tym jak się dowiedziała, że przeszło przez jego mieszkanie tornado i się znalazł na drugim końcu polski...

Kovery ~ popsuł się laptop, odpalił stronkę, zrobiłem mu, nie pasowało mu, pościągał jakieś temple z epvp, po czym serwer ucichł....

zerk3n ~ kolejny projekt, który się nawet narodził na Twitterze, ale zmarł szybko w koszu. Gratulacje:)

Jedyny porządny serwer a nie dwa porządne serwery, które wystartowały polskie do Fulo & Ardebran. Może chłopaki nie ogarniali angielskiego, może nie szło im najlepiej, po czym się rozkręcili, ale potrafili zrobić reklame serwera, gdy już mieli wszystko gotowe, no i wystartowali - a tutaj tylko przekładnie i robienie ludzie w konia :)

Tak teraz, możecie mnie hejtować, ale mam takie swoje zdanie - Po co się zabierać za gówno jak nie potrafisz srać :). Pierw przygotujcie wszystko, później puszczajcie bajki co ludzie potrzebują, dodawajcie to na serwerze z update, a nie więcej chcecie dodawać rzeczy po czym i tak nie zrobicie tego, tylko jakaś śmieszna beta pójdzie na hamachii lub tanim dedyku i po zabawie! :)

Klawiatura sie zalala, BlackEvil widzial to nawet na zdjeciu :) Glownym powodem dla ktorego Krystal nie wystartowal bylo po prostu zostawienie mnie samego z Blackiem ktory i tak niczego nie ogarnial^^, tak wiec jak ja mialem tutaj ruszyc? A no wlasnie. Szablon nie by dokonca dopracowany, bo gdy poprosilem cie o zmiane na niebieskie tlo, zrobiles kolor szary, w ogole to nie byl niebieski wiec, nie ma o czym mowic.

Opublikowano

Zmiana nazwy Projektu na VictoryRoadOnline , dzis ruszamy z baza cap90 back to 2007 maszyna przygotowana jazda.

Ps.Kenwood25 dzięki za piękne streszczenie , ps mam złamaną rękę dlatego wszystko co robie trwa 2x dłużej , przepraszam za 0 info , changelogi będą aktualizowane na twitterze / tutaj.

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

#Update tematu

Temat został zaktualizowany , dodaliśmy nasze logo które całkiem fajnie wygląda moim zdaniem - dziękuje Kochanie za pomoc :*

Założenia się nie zmieniły i się już nie zmienią nie będę robił czegoś wbrew sobie czyli h.capu i durnych systemów.

Wiem że ten serwer może się znudzić ale cóż nic na siłę mam nadzieje że starzy wyjadacze wrócą do sro i zapanuje fajna atmosfera.

Server :

Pliki BlackRogue(thSRO) są bardzo wymagające jedyne co mnie cieszy to stare ui które naprawdę fajnie będzie się komponować sprawy graficzne narazie zostawiam w spokoju skupiam się nad bazą danych i plikach.Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli , przewiduje w ten weekend beta testy.

WAŻNA INFORMACJA :

Osoby zainteresowane projektem są proszone o e-mail/prywatną wiadomość.

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

#Update tematu

Temat został zaktualizowany , dodaliśmy nasze logo które całkiem fajnie wygląda moim zdaniem - dziękuje Kochanie za pomoc :*

Założenia się nie zmieniły i się już nie zmienią nie będę robił czegoś wbrew sobie czyli h.capu i durnych systemów.

Wiem że ten serwer może się znudzić ale cóż nic na siłę mam nadzieje że starzy wyjadacze wrócą do sro i zapanuje fajna atmosfera.

Server :

Pliki BlackRogue(thSRO) są bardzo wymagające jedyne co mnie cieszy to stare ui które naprawdę fajnie będzie się komponować sprawy graficzne narazie zostawiam w spokoju skupiam się nad bazą danych i plikach.Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli , przewiduje w ten weekend beta testy.

WAŻNA INFORMACJA :

Osoby zainteresowane projektem są proszone o e-mail/prywatną wiadomość.

eee z tego co wiem to pliki(client) BlackRogue mają taki sam UI jak vsro więc ? oO albo ja zle wiem albo ty nigdy tych plików nawet na oczy nie widziałeś.

Opublikowano

Może i nie widziałem , dziś wieczorem/jutro będą pierwsze ssy z gry :)

#Update

Szukam osoby "oblatanej" w bazach danych , samemu tego nie ogarne z powodu reki :/

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

hahaha :)

TIOiE.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

#Refresh

Ręka jest już cała wracam do prac nad serwerem ! Potrzebuje ogarniętego webmastera i ~50 betatesterów Więcej info na PRIV ! :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

ktos pisal jak esro!

w pelni sie zgadzam najelpszy priv ever

ale tam wiary gralo ;]

cap 100

bez lucky powdera

zadnych customow

exp 15

i macie przepis na sukces

do tego 1 forteca jg iwypasik

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

#UPDATE 12.01.2013

- Cap LvL 90

- Dostępne regiony : jg,dw,ht,sm,const

- wszystkie uniq działaja

- wszystkie standardowe avatary działają

- wszystkie standardowe pety działają

- wszystkie stadnardowe premium itemy działają

- usunięty greenbook

- F10 bug usunięty

- standardowe glowsy

- D9 jako najwyższa DGR

- Pracuję nad skillami aktualnie 50% jest ukończona (skille do 90lvlu).

- Pracuję nad intro

- Pracuję nad stabilnością plików

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

aha dlugo juz im nadta praca schodzi xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

#UPDATE 12.01.2013

- Cap LvL 90

- Dostępne regiony : jg,dw,ht,sm,const

- wszystkie uniq działaja

- wszystkie standardowe avatary działają

- wszystkie standardowe pety działają

- wszystkie stadnardowe premium itemy działają

- usunięty greenbook

- F10 bug usunięty

- standardowe glowsy

- D9 jako najwyższa DGR

- Pracuję nad skillami aktualnie 50% jest ukończona (skille do 90lvlu).

- Pracuję nad intro

- Pracuję nad stabilnością plików

Praktycznie zwykły serwer to bedzie tylko ze prywatny.

579571423327107377857.png

Opublikowano

#UPDATE 12.02.2013

- zmienione intro na stare z SRO (europe const)

- wszystkie skille do 90lvlu wyższe są zablokowane

- usunięty jest drop alchemy materials

- zmiana muzyki w intro + zmiana na świąteczną muzykę sro

- usunięty drop 9th dgr z dropu

Pracuję nad :

- starym skill barem

- wyłączeniem FGW

- usunięciem adv elków

- usunięciem magic pop

- usunięciem battle arena

- dodaniem świątecznych dekoracji

- wyłączeniem questów z 90+

- winter event

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

VictoryRoadOnline zostaje zamknięty , ale to jeszcze nie koniec.Więcej informacji otrzymacie wkrótce :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...