Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] RealLive Minecraft ! [Firmy][Bakructwa][Samochody][Samoloty][Narkotyki][Automaty][REKRUTACJA !]

Wamakaz

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
    • Nie ( Napisz w komentarzu, przyjmiemy wszelk? krytyk? )
  2. 2. Serwer Premium czy No-Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby dostać się na Policjanta, napisz podanie o treści:

- Nick:Mardkow

- Dlaczego ty?:Ponieważ jestem miły,uprzejmy,interesuje się takimi serwerami jak ten.

- Skype / TS3 ?:Skype:TAK/TAK (o Statusie mojej rekrutacji prosiłbym o poinformowanie na pw).Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Oj uwierz mi... To nie są tylko mody i parę pluginów. Potrzebujesz doświadczonych techników. Powiem tak jak kajskas, takie serwery nigdy nie wypalą

Prezentacja 1/10 Twoje podejście do pracy takie same...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Policjant

- Nick RajZi

- Wiek 15

- Dlaczego ty?: Ponieważ dobrze się na tym znam ;), lubię pomagać , znam ortografie i nie jestem typem człowieka który mówi jeden raz i sobie dalej robią co chcą jestem stanowczy :).

- Skype / TS3 ?: Skype i ts ( mikro: on )

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

To będzie fake... Raz miał powstać taki serwer, LiveCraft - Real Live Żyj realnie wirtualnie Byłem tam adminem więc coś o tym wiem. Na początku wszystko szło dobrze. Mieliśmy budowniczych, techników, webmastera itp. Lecz potem wszyscy się rozeszli. Teraz serwer można znaleźć daleko w koszu ;). No ale próbujcie. Jak wypali zagram ale pewnie nie wypali. :)

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Mi tu czegoś brakuje hmmmm

SS'ow bez tego to dużo osób będzie myślało ze to jest kolejny fake z tego typu serverów

Opublikowano

PODANIE NA Workera

- Nick: spokim

- Dlaczego ty?: Noo boo nigdy nie byłem workerem i chciałbym zobaczyć jak to jest (oczywiście teraz już wiem bo czytałem). Nom więc liczę że moje podanie będzie przyjęte. Zaciekawiła mnie ogólnie ta zapowiedź ze będą policjanci, narkotyki, samochody itp. itd. Czekam na otwarcie serwera.

- Skype / TS3 ?: Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...