Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] RealLive Minecraft ! [Firmy][Bakructwa][Samochody][Samoloty][Narkotyki][Automaty][REKRUTACJA !]

Wamakaz

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
    • Nie ( Napisz w komentarzu, przyjmiemy wszelk? krytyk? )
  2. 2. Serwer Premium czy No-Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje1305355199.png

Czy inne serwery, znudziły ci się ? Tak ? Dobrze trafiłeś ! Bo z naszym serwerem, zostaniesz na dłużej. Co on ma, takiego, że zostaniesz ? Zaraz się dowiesz ! A więc tak, na serwerze można założyć firmę, oczywiście jest ona płatna. Za każdą Firmę musisz płacić aż 20.000$ ! (Są to pieniądze z gry). Dlaczego tak drogo ? Każda firma, na naszym serwerze jest wysoko ceniona. Firmy mogą: Sprzedawać domy ( nieruchomości ), produkować samoloty i/lub samochody ! Gdy założysz firmę, musisz kupić działkę pod nią. Wtedy budujesz fabrykę. Lecz pamiętaj ! Aby twoja firma przetrwała, musisz płacić podatek, podatkiem będą zajmować się tzw. Podatnicy ( Rekru ON :) ). Jak nie zapłacisz podatku, twoja firma ma BANKRUCTWO ! I wtedy, masz długi. Jeśli brak ci pieniędzy, możesz je pożyczyć. Na razie jest jeden bank, ale jak chcesz możesz stworzyć swój. Aby zarobić, musisz mieć pracę. Obojętnie czy będzie w firmie lub na serwerze. PAMIĘTAJ ! Gdy pracujesz w firmie, twój szef, może ci nie zapłacić ! Jeśli ci nie zapłaci, kierujesz sprawę do sądu !. Lepiej pracować na serwerze. Na serwerze możesz być górnikiem, drwalem i innym ! Ale zapewne, co będzie z farmą, gdy nikt nie będzie sadzić sadzonek ? Od tego są Workerzy zajmują się farmą, sieją itd. Twoja firma padła ? Chcesz żeby twój Steve, poczuł się lepiej ? Możesz zrobić, lub zasadzić Narkotyki! Fajne ? No nie wydaję mi się. Lepiej to dobrze schowaj, bo jak to znajdzie Policja to będzie źle !. Policja ? Jaka Policja ? Na naszym serwerze są policjanci, którzy mogą ukarać, za sprzedawanie / hodowanie Narkotyków.

Rekrutacja: Wzór i lista osób masz w Spoilerze:

Aby dostać się na Workera, napisz podanie o treśći:

Podanie na Workera:

- Nick

- Dlaczego ty?:

- Skype / TS3 ?:

= = = = = = = = =

Aby dostać się na Policjanta, napisz podanie o treści:

- Nick

- Dlaczego ty?:

- Skype / TS3 ?:

Administracja:

H@ - Wamakaz

Admin - Paula990

Moderator - PÓZNIEJ BĘDZIE REKRU :)

Inne tematy i nazwy nie są powiązane z tym serwerem ! Jest to pierwszy temat.

Opublikowano

Policjant

- Nick;ConsearPL

- Wiek 15

- Dlaczego ty?: W końcu jakiś ciekawy server i fajnie sie zapowiada. Dlaczego ja ? dlatego ze znudzily mi sie juz te servery Survival+Frakcje na kazdym servie tego typu robisz to samo a tu widze cos nowego policja cos xD

- Skype / TS3 ?: TAK/TAK

a tak wogole to kiedy start xD ?

PS: Mieszkasz blisko mnie :)

Opublikowano

Zagrałbym z przyjemnością :)

Policjant

- Nick : Killigan

- Dlaczego ty?: Myśle,że dałbym rade posiadając tą range i dobrze bym sie z nią sprawował :)

- Skype / TS3 ?: Niestety nie :D

Opublikowano

Policjant

- Nick : DangoPL

- Dlaczego ty?: Poniewaz mysle ze dobrze bym sobie poradzil jako policjant i chcialbym wkoncu sprobowac czegos nowego. Znudzilo mnie bycie ciaglym graczem albo modem. A tutaj prosze! Cos nowego, dobrze sie zapowiadajacego.

- Skype / TS3 ?: TS3

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Aby dostać się na Workera, napisz podanie o treśći:

Podanie na Workera:

- Nick MrNicePig

- Wiek 14

- Dlaczego ty?: Gdyz jestem uczciwy i "umiem" grać w minecrafta. Lubie pomagać innym, jestem kulturalny.

- Skype / TS3 ?: Skype & TS3

= = = = = = = = =

Ciekawe kiedy będzie start serwera :)

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

A może pomoc ci jakoś ? Byłem architektem a wiec się znam na budowaniu :)

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

Wamakaz, w końcu ktoś mi czyta w myślach! Szukam i szukam serwera gdzie będzie zaje.. fajna ekonomia, firmy i wgl.!

Tutaj jest wszystko, tylko że przydało by się jakieś pożądne forum.. na nim wzory na firmę, a nie że trzeba czekać na kogoś z administracji żeby mu dał teren.

Wamakaz, jeżeli będziesz potrzebował jakiejś pomocy to czekam na PW, gdyż pragnę pograć na serwerze choćby przez kwartał, a nie przez tydzień. :)

I jak myślisz, miasta robione przez graczy czy po 'przeludnieniu'?

Opublikowano

Podanie na Policjanta

Nick: Kafciu4

Dlaczego ty?: Chciałbym spróbować czegoś nowego, znudziło mi się S+F... Jestem kulturalny i lubię pomagać innym.

Skype/TS3 : Tak i Tak

Pozdrawiam :D

PS. Mogę pomóc przy budowie mapy może nie buduje tak super ale myślę że 7/10 w budowaniu ;)

Opublikowano

Wamakaz to jak przyjmiesz niektorych aby ci pomogli budowac bylo by szybciej

Wamakaz podaj ip servera :D i jak jest WL to dodaj mnie ConsearPL

Opublikowano

Aby dostać się na Policjanta, napisz podanie o treści:

- Nick: Biumek

- Dlaczego ty?: W końcu coś nowego;) Chciałbym zagarć na serwerze i pilnować porządku

- Skype / TS3 ?: TAK / TAK

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko trochę nie pasuje klimat. Tutaj piszesz o fabrykach, autach, a za chwilę nie wiadomo skąd pojawia się górnictwo i drwalstwo. Nie można był dać jakiegoś sprzedawcy w monopolowym, czy pracownika ZUS'u ? :P Pomimo tego serwer wydaje się być fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...