Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium

RamekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Lowe

2. JdTiger 88

3. IS-6

4. T34

LOL

Najlepiej zarabiają jag 8.8 FCM i T34 dopiero reszta za nimi .

@2up Dla każdego czołg zarabia inaczej(dlatego koledze jugensowi zarabia się lepiej lwem), na stronce wyżej masz podane sztywne dane. A np gość grający tylko i wyłącznie medami francuskimi nie będzie w stanie wykręcić super wyników niszczycielem czołgów jakim jest jadzka 8.8, dlatego wszystko zależy od tego jaką nacją grasz i w jakich rodzajach pojazdów pancernych się specjalizujesz. Pozdrawiam.

Może lepiej sie mu zarabia lwem bo ma tylko lwa ?Jak dla mnie jeśli ktoś ma 1 czołg premium który kupił błędnie (bo koledzy mu tak powiedzieli ) to go będzie bronił , ja nie mówię o konkretnie o jugnesie ale ogólnie .

Ludzie, nie patrzcie na jakieś strony.

Każdy czołg zarabia tyle, na ile gracz nim zagra.

Narobisz 3k dmg jgtiger 88 i masz powyżej 20k na bank na czysto bez premki.

Weź wyjdź 3k dmg to jest 60k na czysto , wiem bo mam i nie gadaj mi że to jest 20k , no chyba że z golda lecisz :D

Twoja wiedza jest nie wystarczająca aby być modem , obserwuje cie od dawna i naprawdę podszkól się aby zgodnością nosić tytuł moda , bo dla mnie to że masz coś takiego przy profilu nic nie znaczy .

Czytasz coś o wocie ? oglądasz ?

Bo jak nie to poelcam bloga dominiona , scoobanego lub filmiki srituroka lub hallacka .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ludzie, nie patrzcie na jakieś strony.

Każdy czołg zarabia tyle, na ile gracz nim zagra.

Narobisz 3k dmg jgtiger 88 i masz powyżej 20k na bank na czysto bez premki.

Gratuluję moderatora, jugens, mimo, że jak kamil napisał, czasami piszesz tak, jakbyś w tą grę nigdy nie grał.

LOL

Może lepiej sie mu zarabia lwem bo ma tylko lwa ?Jak dla mnie jeśli ktoś ma 1 czołg premium który kupił błędnie (bo koledzy mu tak powiedzieli ) to go będzie bronił , ja nie mówię o konkretnie o jugnesie ale ogólnie .

Weź wyjdź 3k dmg to jest 60k na czysto , wiem bo mam i nie gadaj mi że to jest 20k , no chyba że z golda lecisz :D

Twoja wiedza jest nie wystarczająca aby być modem , obserwuje cie od dawna i naprawdę podszkól się aby zgodnością nosić tytuł moda , bo dla mnie to że masz coś takiego przy profilu nic nie znaczy .

Bo jak nie to poelcam bloga dominiona , scoobanego lub filmiki srituroka lub hallacka .

mam tutaj sporo niezgodności z tym co napisałeś.

1. Czołg Lowe jest wg mnie lepszy od takiego T34 czy FCMa

Prawda, FCM jest w chuj przyjemny w grze przez swoją mobilność, lecz Lowe jest po prostu lepszy.

2. Będę bronił tego czołgu, bo jest kurwa lepszy od jakiegoś gówna T34 itp.

oglądać? a komu to potrzebne. Najwięcej dowiesz się praktykując.

shoob.png

Opublikowano

Jestem obserwowany ? ;)

LOL

Zrozum, każdy zarabia tak, jak zagra nim właściciel.

Nie ma takiego czego jaki czołg zarabia, wymieniłeś hallacka, oglądasz go ?

Bo w pewnym odcinku powiedział, że nie ma najlepszego czołgu premiu, każdy 8t zarabia podobnie.

Gratuluję moderatora, jugens, mimo, że jak kamil napisał, czasami piszesz tak, jakbyś w tą grę nigdy nie grał.

Widzisz co tam napisałem ?

Napisałem "na bank" czyt. minimum.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

mam tutaj sporo niezgodności z tym co napisałeś.

1. Czołg Lowe jest wg mnie lepszy od takiego T34 czy FCMa

Prawda, FCM jest w chuj przyjemny w grze przez swoją mobilność, lecz Lowe jest po prostu lepszy.

2. Będę bronił tego czołgu, bo jest kurwa lepszy od jakiegoś gówna T34 itp.

oglądać? a komu to potrzebne. Najwięcej dowiesz się praktykując.

Ależ spokojnie to jest normalne że bronisz swojego wyboru :)

Tak samo jest ze mną np. jak ktoś powie że T34 to gówno bez pancerza to też bronie mojego wyboru .

Jestem obserwowany ? ;)

Zrozum, każdy zarabia tak, jak zagra nim właściciel.

Nie ma takiego czego jaki czołg zarabia, wymieniłeś hallacka, oglądasz go ?

Bo w pewnym odcinku powiedział, że nie ma najlepszego czołgu premiu, każdy 8t zarabia podobnie.

Widzisz co tam napisałem ?

Napisałem "na bank" czyt. minimum.

Wiesz gdy ktoś piastuje stanowisko to jest oczywistym że jest obserwowany przez jakaś grupę osób .

Ale można dojść do porozumienia w sprawie prem tanków :

1.T34 Lew FCM Jagdtiger 8.8

2.IS-6 SP

Ze względu na pene nie można wykręcić takich wyników jak na 1 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak ktoś ogarnia weak spoty to z pena 169 da rade ...
Każdy czołg 8t zarabia prawie tak samo, to właściciel nim tak jakby zarabia. Ob bije dmg itp, zależy wszystko od stylu gry.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ale można dojść do porozumienia w sprawie prem tanków :

1.T34 Lew FCM Jagdtiger 8.8

2.IS-6 SP

i tu zaczyna się problem, bo prem tanki VIII można zaliczyć do kategorii zarobku i zabawy.

Jadźka zarabia najlepiej, jednak przy takiej mobilności nie pobawisz się.

Lowe zarabia dobrze, a zabawa w odbijaniu od X TD wieżą i taranowanie T110E4 zjeżdżając z górki na erlenbergu jest świetna.

Kątujesz bokiem w Lowie i odbijasz JgTigera ciągle do niego napierdalając!

Straszne i mrożące krew w żyłach walki Lowe vs. T34 1 na 1 w zwarciu wieża-wieża i rykoszet-nieprzebicie-rykoszet-nieprzebicie-rykoszet-nieprzebicie!

IS-6 i jego pakowanie w tył kadłuba za 450!

shoob.png

Opublikowano

Miałem Super Pershinga (sprzedany w tym patchu) oraz T34, przy czym z kontem premium T34 zarabia po 50-60k na czysto (średnia gra).

Jednakże ciężko nim grać, bo ma słaby pancerz :/

Żałuję, że nie kupiłem Lowe zamiast niego (najlepiej gra mi się Niemcami).

Opublikowano

Powiedzcie mi, ponieważ nie mam teraz dostępu do komputera, ile Löwe ma penetracji? I czy potrafi skutecznie odbijać wieża tak jak T34?

Opublikowano

1. Ma 234 penetracji - po T34 2 najlepsza penetra na tierze nie licząc TD.
2. Może tak samo skutecznie, może nawet lepiej. Na pewno częściej, bo tylko idioci strzelają w wieżę T34, w Lowe strzelają ciągle, bo "tylko 120 mm pancerza na wieży".

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...