Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium

RamekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Który Czołg premium zarabia najwięcej? Bo nie mam konta premium i jak najwięcej potrzebuje.

Wybaczcie ze nie szukam ale na telefonirt slaby internet.

Opublikowano

Nigdy. Wprowadzili zamiast niego T-34-3 (który jest od niego 1000x słabszy).

JgTiger lepiej zarabia od typa (lepszy credit factor i DPM).

Z dostępnych w sprzedarzy najlepszym Premiumem pod kasę jest JgTiger 8.8.

Opublikowano

(Coś sie popsuło, wklejam za to linka)

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=0&modeid=0&team=0&battles=0&groupby=0

ps. tutaj co niektóre dane kłamią, Type62 zarabia średnio 25-30k, bynajmniej po mojej grze.

Kopiuj wklej ale nie chce mi się przepisywać.
Więc Jugens Lowe słabo wypada.

Moim zdaniem najlepszy jest JagTiger 8.8, a najprzyjemniejszy Type 59.

x

Opublikowano

@2up Dla każdego czołg zarabia inaczej(dlatego koledze jugensowi zarabia się lepiej lwem), na stronce wyżej masz podane sztywne dane. A np gość grający tylko i wyłącznie medami francuskimi nie będzie w stanie wykręcić super wyników niszczycielem czołgów jakim jest jadzka 8.8, dlatego wszystko zależy od tego jaką nacją grasz i w jakich rodzajach pojazdów pancernych się specjalizujesz. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

T34 jest najdalej od linii isów, gdyż trzeba na nich grać wieżą. Ale z wymienionych to "podobnie" gra się Löwe tylko, że jest strasznie mułowaty i bardzo często się pali.

Opublikowano

Powiedz ty mi kolego RemekPL jakie masz tanki w garażu. Wymieniaj od V tieru w górę, ponieważ nie wiem co Ci polecić. Ale jam chcesz grać podobnym do IS to IS6 i 112. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

(Coś sie popsuło, wklejam za to linka)

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=0&modeid=0&team=0&battles=0&groupby=0

ps. tutaj co niektóre dane kłamią, Type62 zarabia średnio 25-30k, bynajmniej po mojej grze.

Kopiuj wklej ale nie chce mi się przepisywać.

Więc Jugens Lowe słabo wypada.

Moim zdaniem najlepszy jest JagTiger 8.8, a najprzyjemniejszy Type 59.

"niektóre dane to nieprawda"

"ale jugens, wg tego Lowe słabo wypada"

T_T

GRATU KURWA LUJĘ

Żaden praktycznie, T34 może ma mocne działo, ale wgl nie ma pancerza na przedniej płycie, jest wolniejszy.

Lowe dobre działo, dobrze opancerzone działo, słaby kadłub, powolny.

Do is jest podobny IS-6 ;)

Lowe ma lepsze działo od T34, osłona działa jest troszkę OP, kadłub jest OK (mógłby być lepszy) ale sidescrap genialny.

Powolny? No ja nie wiem. Nie mam takiego wrażenia.

shoob.png

Opublikowano
Powiedz ty mi kolego RemekPL jakie masz tanki w garażu. Wymieniaj od V tieru w górę, ponieważ nie wiem co Ci polecić. Ale jam chcesz grać podobnym do IS to IS6 i 112. Pozdrawiam.

M6, VK 3601 H, IS3, M4A3E2 Jumbo

Co do ISa 6 to niestety ma za mała penetrację.

@off nie RemekPL tyko RamekPL ;)

Opublikowano

"niektóre dane to nieprawda"

"ale jugens, wg tego Lowe słabo wypada"

T_T

GRATU KURWA LUJĘ

Ale ty jesteś TĘ*Y OLEK.

Nie zauważyłeś tę*aku jeden, że na stronie która podałem przy nie których czołgach jest napis "NOT ENOUGH DATA"

Przy LOWIE nie ma takiego czegoś więc danie jak najbardziej się zgadzają. I inteligencie zauważ, że Type62 nie ma na tej stronie, bo podawali wcześniej złe dane.

Pozdrowienia dla twojego mózgu hejterze jeden. Najpierw sprawdź w jakieś sprawie się odezwiesz zanim kogoś zhejtujesz. W realu cię tak wszyscy szmacą, że tutaj przychodzisz się i się wyżywasz ??

Teraz wymyślisz coś na swoją obronę i nawrzucasz wyzwiskami. Mniejsza, bite dzieci w rodzinę, albo "nie kochane" tak mają

Ta strona

Podaje prawidłowe dane ale tylko przy czołgach gdzie nie ma tego napisu.

Broń dalej tego Lwa. On już nie jak tak dobry jak kiedyś. Tyle.

x

Opublikowano

Zaacny - polecam pójść do psychologa/psychoanalityka.

Według tej tabeli, JgTiger 8.8 zarabia średnio 20k na bitwę na czysto. Tylko, że jest taki problem, że jak ktoś ma sporo bitew na danym czołgu, to wie on jak on zarabia. Ja nie potrafię (bez premki) zejść poniżej 30k na czysto. Ludzie grający i dający dane do tej statystyki to często są ludzie nieumiejący kompletnie grać (serio, za stanie w bazie jak cię zniszczą, a ty nic nie zrobisz masz już 8-9k na czysto bez premki).

Więc - trzymaj się dalej statystyk debili i retardów - napewno dobrze na tym wyjdziesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...