Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edonia[Gm Mode][Non-Hamachi!]

Patryczek1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja sie nie moge zalogowac;/

Jeśli chcesz mi podziękować oceń mnie na 5*

Dawajcie PLUSY to nie boli :D

Nick na privach : Pawel , ProBlaster , 111a :)

Opublikowano

Kurde czekam już 10 minut na połączenie z serwerem a pisze ze serwer ON.!

Jakiś serwer dziwny.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

ON cały czas grałem se z 200 graczami przedchwilą, dziecią n3o nigdy nie zadziała. UP megaupload nie działa bo jakieś Firbritten czy tam Forgotten

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Serwer ON cały czas a do spamowania zapraszam na http://87.194.113.156 na pewno ktoś się znajdzie i ci powie czy serwer online

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

ale dzieci neo caly czas komedy na dzien i noc i spamy jak niewiem

byl by serwer git ale n00by kruluja

DmG HACK BARDZO DOBRY DZIALA NA GLOBA I NA PRIVY I NA EASY METIN2

http://hotfile.com/dl/75064474/e81a6c2/DMGhack.rar.html

Opublikowano

Żalowy server wbić nie można, a GM ciągle pisze że przez to bo gracze rozku****** serva hahaha xD

Opublikowano

zara gm wylaczy gm mode jusz gralem na takim serwerze po 3 dniach wylaczyl a potem dziaci neo do gm-a ze jest dupkiem i ze ten jego serwer to do dupy

ciekawy czy da sie poprostu niekture komedy zablokowac Hmmm niewiem ktos moze wie ?

DmG HACK BARDZO DOBRY DZIALA NA GLOBA I NA PRIVY I NA EASY METIN2

http://hotfile.com/dl/75064474/e81a6c2/DMGhack.rar.html

Opublikowano

On tylko często psujecie FREEBSD a komend sie nie da zablokować ;/ będzie cieżko z tym ale jakoś wytrwamy i znajdziemy sposób na zablokowanie komend

Oferuję pomoc:

Większe tutoriale:

Opublikowano

Autor

Opanuj spam w temacie

I dodaj jakieś info

Team

Jaki sprzęt i kontakt z tobą.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

zara gm wylaczy gm mode jusz gralem na takim serwerze po 3 dniach wylaczyl a potem dziaci neo do gm-a ze jest dupkiem i ze ten jego serwer to do dupy

ciekawy czy da sie poprostu niekture komedy zablokowac Hmmm niewiem ktos moze wie ?

Kolego, znam dobrze GA co prawda z gry, ale jest spoko da się z nim pogadać, pożartować, serwer ma już ponad TYDZIEŃ i ciągle ciągnie z GM Mode...

Więc nie pierdol, że padnie po 3 dniach, jak nie wiesz co się tutaj dzieje...

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

Zapraszam na http://www.edonia.tk na rejestracje ponieważ usunełem xampp i już nie trzymam stronki na kompie bo zrobiłem zew reje

Oferuję pomoc:

Większe tutoriale:

Gość Mounthains
Opublikowano

Zapraszam na http://www.edonia.tk na rejestracje ponieważ usunełem xampp i już nie trzymam stronki na kompie bo zrobiłem zew reje

Widzę że olałeś post siery.

Zamykam

spam

brak kontaktu

komp opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...