Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][P-Server] Serwer do zabawy z userami MPC (Każdy dostaje GM)

ERYBEU1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER OFFLINE DO XXX

Witam

Chciałbym wam powiedzieć że stworzyłem serwer nostale. Serwer jest na plikach waat 0.9b więc działają takie komendy jak moprh enemy port itc

Tak więc jeżeli chciał byś dołączyć do mojego serwera musisz spełnić 3 wymogi

a ) Posiadać program LogMeIn Hamachi

b ) Posiadać Grę nostale (Najlepiej klient niemiecki ale na polskim też działa)

c ) Posiadać Launcher mojego serwera.

Jeżeli spełniasz te wymogi to możesz dołączyć do sieci Hamachi których jest półki co 21, Więc spieszcie się (Nie no żartuje kiedy będzie taka potrzeba stworzę kilka nowych sieci)

Sieci Od WAAT1 do WAAT21

Hasło to :123

Jak się zarejerstrować ?

REGIPAGE

25.97.94.16

Link do launchera

http://www.sendspace.com/file/899tlo

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/91225ab356f615d2cbcaa16087eaa5be0d9187e19a63f864bfac31aab67d7323/analysis/

Z userami

giac64n8cers.jpg

To na tyle żegnam się z wami i zapraszam do wspólnej gry

Bye :)/Erybeu1

Opublikowano

Serwer spoko fajnie się gra spoko Ha aktualnie off ale jak wejdzie HA to można pograć ;) Polecam

@Down (bez urazy chodzi o pana z dołu)

Tak tak ja gram pod nickiem KoxuGamingPL oraz Magxmag z loogerem graliśmy oraz są fajne zwały spoko ha z którym można się pośmiać żeby nie problemy z serwerem było by świetnie.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Też osobiście gram na tym serwerze pod nickiem Iktorno więc polecam :rolleyes: serwer online tylko w czasie jak [HA] jest online na serwerze są cały czas prowadzone prace :) więc można się spodziewać czegoś nowego,nawet Looger nieraz wchodzi xD Ale mniejsza z tym grają ludzi z którymi można pograć i to się liczy <3.Dostępne są komendy po wpisaniu $help tylko narazie nie ma efektu błyszczenia broni na u7+10 i sp jeszcze nie jest w miarę ogarnięte,w sensie że nie można się przemieniać w Sp tylko po wpisaniu komendy $morph <ID>. Ale się rozpisałem :huh:

Opublikowano

HA daje sobie rade normalnie ;___; a jeżeli piszesz do niego i ci nie odpisuje to znaczy że go nie ma.A z resztą masz link do rejestracji wystarczy pomyśleć i poczekać :angry:

Opublikowano

@UP

Jakos nie widze, zeby link do rejestracji dzialal wiec sie nie wypowiadaj, tak ? Czekam na HA juz drugi dzien i to wg Ciebie jest "ogar" ? Na prawde, interesujace *.*

//

Wyraznie jest napisane, ze mamy pisac do niego na sieci hamachi. Pisze, gdy jest on-line i uja..

Opublikowano

@UP

Jakos nie widze, zeby link do rejestracji dzialal wiec sie nie wypowiadaj, tak ? Czekam na HA juz drugi dzien i to wg Ciebie jest "ogar" ? Na prawde, interesujace *.*

//

Wyraznie jest napisane, ze mamy pisac do niego na sieci hamachi. Pisze, gdy jest on-line i uja..

Może robi poprawki na serwerze lub jest zajęty czymś innym?

Nie odpisuje - pisz do skutku.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Heh, musi być aktywny HA na hamachi i napiszcie do niego. Często jest afk bo ma włączony komputer, żeby serwer działał

Trochę cierpliwości ...

Opublikowano

Rejestracja nie działa bo pewnie nie jesteście na hamachi i pewnie HA nie ma na komputerze dlatego wam nie działa bo jakoś mi normalnie działa

@UP

//

Jak masz pisać takie posty to w ogóle nie pisz >.<

Opublikowano

Ludzie Dać wam Screena jak 021401402104201 osób mi pisze na hamahi i jak ja mam to wszystko ogarnąć gdybym miał baze na innym komputerze to inny HA może robić to za mnie ale nie mam i sam to muszę ogarnąć a jak włączam komputer i mam 2120301 wiadomosci na Hamachi to się za głowe łapię i każdemu nie mogę napisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...