Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagracie? Leo Messi symulator jego zycia

W357U

Zagracie?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kiedy bd ,,premiera'' ?

Oficjalna premiera 15 października. Wiem że to jeszcze szmat czasu ale do tego czasu będą jeszcze wersje alpha , beta i na końcu przed samą premierą będzie demo.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ile w procentach już stworzyłeś?

35%

PS Oto fanpage, jeżeli 3 osoby zlajkują go to na nim i tylko na nim jutro pojawią się ss'y:

I pierwsze 10 osób które zlajkują tego fanpage'a do jutra dostaną specjalna wersję w dniu premiery (edycje limitowaną) już pisałem co zawiera.

Opublikowano

Te osoby które zlajkowały fanpage'a

facebook.com/ddzlpn

muszą jeszcze napisać komentarz pod postem na fanpage'u. Żeby otrzymać limitkę w dniu premiery. (pierwsze 10 osóB)

Opublikowano

Aha i dla ciekawskich to muzyka w grze będzie tak jakby autorska. Bo poza robieniem gier zajmuję się karierą "didżeja"

Opublikowano

Też uważam ,że to marny troll , grafika w menu pół minuty w paint.

TOPIC : Zagram napewno , messi mój król

Opublikowano

Zawsze chciałem w taką gre grać tylko ze nie piłkarzem ale zwykłym chopkiem mogę palić papierosy pić wude etc . Zagram oczywiscie!

Opublikowano

Uśmiałem się z tych co powiedzieli że to troll, dziś jak wstawie ss'y na fanpage'u to im oczy wypadną.

Opublikowano

Jebie fejkiem na kilometr, czekam na ss'y cioto, ale pewnie napiszesz, że jedziesz do babci na tydzień, albo dużo zadali z przyrody.

Opublikowano

Piłko maniaki jebane wypierdalać do książek nie tworzycie pojebane gry w rpg makerze -.-

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

@up

nawet nie wiesz do czego służy dzieciaku RPG Maker, i pozatym to nie jest żaden rpgmaker xD

Widzę że chętnych było dużo a teraz nie ma nikogo -,-

Opublikowano

Za autora wstawiam gameplay:

Jak widać to stworzenia gry został wykorzystany silnik Frostbite 7 z elementami CryEngine 4. Gra posiada soundtrack takich sławnych wykonawców jak Justin Bieber, Miley Cyrus i One Direction. Ponadto będzie zaimplementowana automatyczne aktualizacja składów.

Podsumowując: FIFO ŻEGNAJ!

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@up

widzę że zapowiadasz nam swoje dzieło, no nie powiem całkiem fajnie. A darmowe będzie? Z chęcią zagram jedynie tekstura trawy mi się nie podoba i wstaw jakieś utwory z "The wanted". Pozdrawiam.

:)

Opublikowano

jeżeli taka grafa bd to masakra:X, i jak te postacie beda sie ruszały? jak klocki lego?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

SS Z GRY XDD

GRATULUJE LUDZIOM KTORZY WIERZA W TO

@ANTYWARN

NIE ZAGRAM BO NIE LUBIE MESSIEGO

P.S. Czemu oni graja dwoma pilkami? hahaha

Opublikowano

Przecież to jest gunwo nie gra... jebie fejkiem na miliard kilometrów,ale dobra :) CZEKAMY NA PREMIERE BENDZIE LEPRZA NIZ FIFA14 HEHE xD

E

E

PO CHUJ IM 2 PIŁKI DO GRY xD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...