Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagracie? Leo Messi symulator jego zycia

W357U

Zagracie?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagracie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Darmowa gra to mogę rzucić okiem

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Czyli to będzie gra coś w stylu [ FIFA Tryb Zostań Gwiazdą ] z paroma nowymi elementami ?

Zagrał bym jakby była w miare dobra grafika :)

a tym samochodem będzie mozna jeździć ?

41196912334212939960.png

Opublikowano

Widok będzie ani z góry, ani z pierwszej osoby, poprostu z boku :)

I nie będzie kariery Messiego ani Ronaldo czy też Lewego ponieważ jest za duża krytyka dlatego, będziemy grać poprostu sobą.

Czyli to będzie gra coś w stylu [ FIFA Tryb Zostań Gwiazdą ] z paroma nowymi elementami ?
Zagrał bym jakby była w miare dobra grafika :)

a tym samochodem będzie mozna jeździć ?

Tak , będzie można jeździć i tak to będzie coś w stylu "Fifa zostań gwiazdą" ale z widokiem z 2 osoby.

Oczywiście będą takie jakby "edycje limitowanej" tej gry które będzie można zakupić sms za 6.5zł. Aktywuje ono 15 nowych samochodów, 5 koszulek , kilka par butów , i 3 komplety garniturów. Dodatkowo odblokowuje również

kilka nowych domów z basenem, jacuzzi, sauną itp który zwykły gracz nie będzie miał. Oraz specjalną najdroższą w grze opaskę na ręce która dodaje +20 speeda.

Opublikowano

Screen oraz trailer dam dopiero 7 dni przed premierą.

Spoko, a chociaż fragmencik powiedzmy 1/6 ekranu? Bo wiesz, zależy pogralbym jak ladna grafika a jak coś w stylu "my little pet care"- podroba Pou zobacz sobie w play.google.com to niezbyt :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A jakie bd wymagania sprzętowe? Bo tak się napaliłem a pewnie mi nie pójdzie :(

Wymagania:

System: XP/7/VISTA Procek min 1.8ghz karta graficzna 500mb ram min 1.5gb :) są to wymagania na których pograsz sobie w około 35 fps :)

Gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana.

PS: Gra będzie połączeniem FiFY+PES'a+GTA czyli mamy swojego piłkarza (siebie) mamy wolną wole, zarabiamy pieniądze na dom , samochody , ubrania , itp

możemy iść do baru i przerąbać całą kasę na piwsko albo na pokera. Albo możemy wydać sporo kaski na dziewczyny.

Po dużej ilości zagranych meczy możemy otrzymać zaproszenie do klubu np zaczynamy w Zawiszy Bydgoszcz a kończymy grę na FC Barcelonie. ( w grę można bd grać w nieskończoność dlatego że to taki symulator )

Opublikowano

To mi nie pójdzie, szkoda. :(

Spokojnie, jeden dzień po premierze wyjdzie wersja z gorszą grafiką dla tych o wiele słabszych komputerów.

Zarzuć jakimś małym ss na zachęte

Zaraz zarzucę jakiś malutkim ss'em

Opublikowano

A ss z gry da rade?:F

Hehe, wiedziałem że ktoś to napisze :P Nie da rady. Jedynie jutro będę mógł wam coś zarzucić z rozgrywki jeżeli baaaardzo będziecie chcieli :)

Opublikowano

Grafiką nie grzeszy ale chodziło nam o ss z gry a nie menu...

Czytaj post up kolego :)

Miło mi że jest tylu zainteresowanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...