Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra][20-30slot][BlueVSRed]

Astro2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8f706b263e9b2fb12e8b3d091a333bacff4fc2ed

info.png
kropka.pngNazwa serwera: Kwadratowa Masakra 5
kropka.pngAdres IP: Podamy po starcie
kropka.pngPORT: Podamy po starcie
kropka.pngPotwory: Tak
kropka.pngZwierzęta: Tak
kropka.pngPVP: Tak
kropka.pngSloty: 20-30
kropka.pngBiała lista: Tak
kropka.pngNether: Tak

administracja.png

kropka.pngCzeligg.png4491873

infodod.png

Podanie na WL:

Nick:

Imie:

Wiek/14+:

Coś o sobie (5 zdan) :

Ogar:

TS3:

Mikro:

Mutacja:

Red:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

BLUE:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

No ok, złożyłem podanie, ale na czym w ogóle będzie polegał ten sezon?

Będzie to sezon w którym będą 2 drużyny. Na początku będzie panował stan "pokoju" żeby każda z drużyn mogła stworzyć swoją "fortecę", potem natomiast zacznie się czas WOJNY w którym będziecie musieli obronić Swój zamek jak i również PRZEJĄĆ fortecę wroga!.

Samo podanie na MPC wystarczy żeby dostać się na serwer?

Nie, niestety nie wystarczy. Będziecie również przechodzić przez rozmowę na tsie.

Czy admin też będzie grał w którejś z drużyn?

Tak, będę grał w jednej z drużyn. Jeżeli ktoś będzie myślał, że biorę sobie coś z admina, to mogę dawać logi co 24h :)

Czy gildie może założyć każdy?

Nie, nie każdy może założyć gildię. Każda z drużyn wybiera lidera(osobę która reprezentuję drużynę). Po czym jak zdobędzie drużyna rzeczy na gildie będzie mogła stworzyć cuboid'a.

Czy na serwerze będą życia?

Tak, będą. Jeżeli stracisz wszystkie życia dostajesz automatycznie bana na 3dni.

Kiedy serwer ruszy?

Serwer jest gotowy w 100%. Czekamy tylko na ludzi (:

Nie mam oryginalnego minecraft'a czy mam szansę się dostać?

Oczywiście! Serwer jest dla graczy premium jak i no-premium!

Jak dostać się do drużyny?

Dobierać do drużyn będę JA!Jeżeli chcesz być z kimś w drużynie po prostu to napisz (:

W razie wszelkich pytań zapraszam na GG (:

Zapraszam do składania podań!

Opublikowano

Nick:Riazek

Imie:Krystian

Wiek/14+:17

Coś o sobie (5 zdan) :Hmm.... Lubię sport, głównie piłkę nożną. Sporo czasu spędzam też przy komputerze. Uczę się w technikum... Ogólnie lepiej mnie poznać niż czytać opis;)

Ogar:Tak

TS3:Zależy od tego, na którym kompie będę siedział (w lapku mam wbudowane mikro, a do stacjonarnego się zepsuło ;/ )

Mikro: Jak wyżej

Mutacja: tak

Opublikowano

Nick:Jagiel12

Imie:Artur

Wiek/14+:15

Coś o sobie (5 zdan) :Grałem już na takim serwerze ale nie wypalił i chce zagrać jeszcze raz na czymś co bedzie stabilne ;).Dodam do tego ze lubie chodzic do szkoly ,tanczyc,grac w gry.Moje zainteresowanie to komputer.

Ogar: Tak

TS3:Tak

Mikro:Tak

Mutacja:Tak

Opublikowano

Nick: Warchammer

Imie: Kuba

Wiek/14+: 14

Coś o sobie (5 zdan) : Jestem miłym i spokojnym graczem. Ostatnio mi się znudziły

serwery publiczne więc chce sobie zagrać na serwerze prywatnym. Jestem dobrym budowniczym.

Gram w Minecraft'a od wersji 1.3_01 (beta). Moja ulubiona gra to The Knife Game :D No i znam Cię !! ;D

Ogar: 100%

TS3: Tak

Mikro: Tak

Mutacja: Tak

Opublikowano

Siemaneczko mam na imię Maciej i mam 15 lat, jestem ogarnięty, jestem po mutacji.

Mam propozycje, bo mam ts'a z kumplem i mogę wam parę kanałów pod serwer założyć.

Jakby coś to ip ts'a: 79.133.216.210:7100

Tam wszystko obgadamy od góry do dołu jak to się mówi ;d

// Mój nick: Graihia

Opublikowano

Nick:ConsearPL

Imie:Dawid

Wiek/14+: 15

Coś o sobie (5 zdan) :Miły.Spokojny. Znudzily mi sie servery survival+gildie przeniosłem sie na severy z modami lub kwadratowa masakra.Gram od wersji 1.5 beta minecraft.Gram takze w gry FPS jak GTA 4 WoT i wiele innych.

TS3: Tak

Mikro: Tak

Opublikowano

Nick: JestemJakub

Imię: Jakub :P

Coś o sobie: Mam na imię Kuba, interesuję się muzyką oraz piłką nożną.

W minecrafta gram od 2011 roku od Bety 1.5_01.

Jestem ogarnięty, umiem orto na 10.5/10.

Na serwerach KM grałem dawno, ale znów chcę zacząć na takich serwerach,ponieważ nudzą mi się FB,Surv czy Factions.

No i co tyle z mojej strony mam nadzieję ,że mnie przyjmiecie.

Ogar: Yes!

TS: Yes!

Mikro: Nope!

Mutacja: Yes!

Opublikowano

Nick: Mrenomek

Imie: jakub

Wiek/14+:zaraz wybija 15 lat :D

Coś o sobie (5 zdan) : Jestm poczatkujacym skrypterem, lubie minecraft. Umiem dobrze walczyc na pvp :D Chodzę do kalsy 3 w szkole gimnazjalnej w województwie Opolskim. Uzywam ort 10/11 brak 1 bo niezawsze mi sie chce pisac z kreskami :D

Mam skina, z dawnego premiuma. Lubię youtuberów takich jak: skkf, idelti i oczywiscie bremu:D

Tak wiec mysle ze sie dostane :D Uwielbiam pilke nozna oraz matme :D

TS3: tak

Mikro: tak

Mutacja: tak

Pozdrowienia chcę być CZERWONY! :D

Zaywazy kto?

Większość ludzi ma 15lat :D

LOL

Mój Serwer:
Enderiada
[Rozbudowane PvP]

Opublikowano

Nick: Lex

Imie: Tomasz

Wiek/14+: 16

Coś o sobie (5 zdan) : Lubie bardzo placek karpatka - WTF?, gram w minkraftunga od wersji 1.7, lubie muzyke dupstepową oraz remixy techno i electro, uwielbiam język angielski ( jedyna lekcja na której się nie nudze ) I chciałbym se poszkole wbić na kompa i potego tamtego w mc wspólnie pograć, jaki zameczek odjebać :D

Ogar: 100% ( nie odpierdala mi )

TS3: Posiadam.

Mikro: Też posiadam.

Mutacja: Także posiadam.

zu439g.jpg

Opublikowano

Nick:Press0

Imie:Marcin

Wiek/14+: 14

Coś o sobie (5 zdan) : Jestem miły. Pomocny dla graczy. Umiem grać w grupie. Ogarniam PVP. Lubie grać w minecrafta ;d Nie grifuje chyba że zamek wroga.

TS3: Jest

Mikro: Mam

giphy.gif

Opublikowano

Podanie na WL:

Nick:Xentions

Imie:Jakub

Wiek/14+:17

Coś o sobie (5 zdan) :Za dużo rozpisywać się nie będe bo to tlyko wspólna gra. Oczekuje tylko ludzi po mutacji którzy nie lubią oszukiwać i chcących troszke pogadać przy kopaniu stone :P

Ogar:zależy co przez to rozumiesz :P Tak o tobie mówie.

TS3:Tak jak najbardziej

Mikro: Thompson m152

Mutacja:pare ładnych lat temu się odbyła

Opublikowano

Te osoby które napisały podania na WL zapraszam na ts'a! ip:79.133.216.210:7100 na samym dole jest kanał 4.KWADRATOWA MASAKRA

Odświeżam ten post żebyście wiedzieli gdzie wbijać ;d

Opublikowano

Podanie na WL:

Nick: Eiphel

Imię: Patryk

Wiek/14+: 16

Coś o sobie (5 zdań) : Cześć, mam na imię Patryk i nie jestem ''typowym'' graczem minecraft'a, nie jestem ponieważ gram w tą grę już kilka lat (Od wersji Classic 0.30).

Moją pasją i w sumie życiem jest sport, ale nie tylko, albowiem interesuję się także informatyką i programowaniem sprzętu (Komputery i w zależności od potrzeb czasem programy i Cheaty). Jak już wspomniałem, moim Hobby jest informatyka, trenuję ten zawód w szkole i w czasie wolnym. Na minecraft'a poświęcam średnio 4h dziennie a w weekendy praktycznie mnie niema, wtedy wyjeżdżam w takie jakby ''Delegacje''.

No, troszkę się rozpisałem i mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie...

Ogar: 10/10

TS3: Mam

Mikro: Mam

Mutacja: Już dawno po.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Pewnie można...

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

wbijac na tsa :D

dawać podania i ts3 to może jutro w tym tygodsniu serw poleci :D
byłoby super dawać :D

Mój Serwer:
Enderiada
[Rozbudowane PvP]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...