Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PERM BAN Da się coś zrobić ^.^?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was serdecznie w tamtym tygodniu dostałem bana na zawsze. Najpierw sobie pomyślałem zrobię 2 konto i będzie git ale niestety tak nie jest.

Za każdym razem jak zakładam nowe konto otrzymuję bana po 2 minutach gry (perm.)

Mam pytanie czy da się cokolwiek zrobić aby pozbyć się bana ^.^?

Wszystkie odpowiedzi oraz próbowanie pomóc w jakiejkolwiek postaci nagradzam like i gwiazdką ^.^

Dobrze było by uzyskać pomoc, miłego dnia.

Opublikowano

No dobrze , mam stałe IP, ale czy można go zmienić? ponieważ gra SMITE jest zajebista tylko zrobiłem coś czego nie powinienem xD.

Czy nie ma takiej możliwości aby zmienić AP ze stałego?

Opublikowano

No tak, ale jak bedzie zmienial ip programami to wtedy łączy się jeszcze do serwera tego IP i przez to bedzie miec duzo wyzszy ping.

Ja zadzownilbym do dostawcy z prosba o zmiany numeru IP - moj kumpel takie cos robil w radiowce bo dostal bana w CS

Opublikowano

A jaki masz modem? Bo u mnie (livebox) wystarczyło zresetować i zainstalować ponowne i zmieniało się ip. Więc tutaj pytanie jaki masz modem..

Opublikowano

A jaki masz modem? Bo u mnie (livebox) wystarczyło zresetować i zainstalować ponowne i zmieniało się ip. Więc tutaj pytanie jaki masz modem..

Jesteś pewny? Ja mam w umowie zapisany stały adres IP i po restarcie nie zmienia mi się on. No zmienia, ale tylko PC natomiast adres bramy pozostaje taki sam, a to o niego się rozchodzi. Livebox 2.0

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

w Umowie mam Stały ADRES IP.

*Moje pytanie: Jeżeli zadzwonił bym do dostawcy (TKK) Telewizja Kablowa Kołobrzeg, no dobrze wyobraźmy sobie że dzwonie i proszę o zmianę IP? i to jest darmowe czy jak? po prostu ciekawi mnie to.?

To zależy od dostawcy internetu, może spróbuj napisać odwołanie od bana.

Za co go dostałeś ?

Bana dostałem za własnego zrobinego czita do smite speedhack ^.^ ale niestety miałem zbyt słaby bypass i 15-20 minut grania na spedu i banik ^.^

Ale mniejsza.

Jesteś pewny? Ja mam w umowie zapisany stały adres IP i po restarcie nie zmienia mi się on. No zmienia, ale tylko PC natomiast adres bramy pozostaje taki sam, a to o niego się rozchodzi. Livebox 2.0

Dobrze gadasz ^.^ po restarcie mam wciąż stały ADRES IP.

sa tez programy do zmiany ip

Jakie znasz programy które zmieniają IP przy stałym adresie?

ciekaw jestem co było powodem takiego perma na ip :) ?

Ciekawość ludzka ^.^ w złej postaci.

Opublikowano

Najpewniej zmiana wiązałaby się z kosztami, ponieważ to byłby usługa niewliczona w umowę. Najpewniej również nic z tego nie będzie, bo w danym regionie może być już ustalona przez operatora konkretna pula IP i taka zmiana zdestabilizowałaby całą sieć. Na 99% jak zadzwonisz Ci odmówią zmiany IP. :(

Opublikowano

W tym rzecz że złożyłem wniosek do suportu i po 34 minutach wpis został usunięty z wiadomością zwrotną na e-mailu.

Przepraszamy nie jesteśmy w stanie panu pomóc.

"......"

Opublikowano

W tym rzecz że złożyłem wniosek do suportu i po 34 minutach wpis został usunięty z wiadomością zwrotną na e-mailu.

Przepraszamy nie jesteśmy w stanie panu pomóc.

"......"

No to niestety chyba będzie bardzo trudno znaleźć wyjście z tej sytuacji.. :( No ale musisz przyznać, że sam jesteś sobie winien. :)

Opublikowano

zmiana mac to nie zmiana ip a jak on zmieni maca to dostawca będzie musiał przepisać jego nowy mac ale pewnie dostanie ten sam adres ip chyba że wyraźnie podkreśli że chce nowy. Ja nie widzę sęsu w zmianie maca

Opublikowano

Teraz tak właśnie próbowałem SMITE usunąć z komputera i niby mam usunięte i za każdym razem jak ściągam instalke od nich i próbuje zainstalować SMITE to wyskakuje że mam smite i pyta mnie czy odinstalować klikam czekam 2 minuty i niby tego nie ma i znowu próbuje zainstalować i za każdym razem to samo.

Czyli mam przez to rozumieć że nie zainstaluje już smite? od początku czy o co kaman? bo to dziwna sprawa jest panowie.

Opublikowano

Używałeś botów i masz za swoje, dopóki masz to IP nic nie zrobisz.

Następnym razem dobrze się zastanów, bana Ci nie cofną :P

Opublikowano

zmiana mac to nie zmiana ip a jak on zmieni maca to dostawca będzie musiał przepisać jego nowy mac ale pewnie dostanie ten sam adres ip chyba że wyraźnie podkreśli że chce nowy. Ja nie widzę sęsu w zmianie maca

Mój kolega miał intetnet z multimedii i każda zmiana adresu mac skutkowała innym ip.

Opublikowano

Miałeś włączone jakieś nielegalne oprogramowanie, dlatego dostajesz bany.

Musisz zmienić IP i dopiero po tym, usuń wszystkie cheaty do gier jakie masz.

Smite ma taki mały proces, który przesiewa inne procesy w poszukiwaniu jakihś cheatów. Jeżeli włączysz jakiś (nie wiadomo jakie) to z automatu IP jest według systemu "zarażone" i wszelkie konta logowane na nim dostają bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...