Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Darmowy plugin SMS-Shop do Minecraft działający na czacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukazał się polski plugin do Minecrafta obsługujący Premium SMS z poziomu gry (chatu).

Komendy:
/sms - pokazuje informacje o użyciu komendy sms
/sms ? - pokazuje spis dostępnych "pakietów" możliwych do otrzymania za kod z SMSa
/sms nazwa_pakietu - pokazuje informację jaki SMS należy wysłać i na jaki numer dla wybranego pakietu
/sms nazwa_pakietu kod_sms - przydziela "pakiet" jesli kod_sms jest prawidłowy

Link do pluginu:

http://platnosci-online.pl/przewodnik.html?idp=0&idr=8#tresc

Sprawdzone, działa.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Coś wspaniałego, bardzo dobry ITEMSHOP, myślę o jego użyciu zamiast naszego autorskiego panelu na stronę, bo naprawdę fajnie to wygląda.

Pozdrawiam,

Risen.

Mgnd.png

Opublikowano

Piniądze trafiają na Płatności online musicie mieć tam konto i przepisujecie tam takie dane do config:

partner_id: <wasze id z płatności online>

transaction_key: <wasz key>

Przykład:

partner_id: 123
transaction_key: db56949a390aae36fb5ae00cab4c0cc5

:)

Opublikowano

Mam trochę nie miłe wspomnienia zeiązane z ich z sms shopem. Mam nadzieję, że ten będzie dobry.

Opublikowano

Coś niesamowitego, tego szukałem przez ponad rok...

Szkoda, że tylko pod Płatności-Online. Akurat ten usługodawca mi średnio odpowiada, wolę CashBill, ale plugin świetny, przydatny dla wielu osób, którzy nie potrafią zbytnio programować w Javie. :-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Brak grafiki, brak kolorków, krótko opisane. Do tego plugin nie jest twój co daje wielkiego -, ale jest przydatny. Nie jest w 100 % dobrze skonfigurowany ale każdy powinnien sobie z tym poradzić!

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Fajna sprawa. Zaraz sobie przetestuję ale myślę, że nie zostanę na dłużej z tym pluginem no ale kto wie :)

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Opublikowano

W pewnym sensie ułatwienie. Wcześniej na serwerach taki plugin był autorski i nie mogłem, go w żaden sposób zdobyć. Masz LIKE !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...