Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Darmowy plugin SMS-Shop do Minecraft działający na czacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby jest okej, no ale czegoś mi w nim brakuje. Szkoda też, że tylko Platnosci-Online.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Download?

A współpracuje to z innymi płatnościami np. homepay?

Nie bo został stowrzony przez platnosci online

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrób bardziej szczegółowy poradnik do tego pluginu jak się go podpina itp

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dobry plugin POLECAM!

Czy istnieje sposób na dodanie darmowego kodu?

icon_200x200.png                                                  DevGuard

Opublikowano

Plugin może i jest dobry, niestety firma Płatności-online już zdecydowanie gorsza. 

Posiadałem ten plugin i byłem połączony ze stroną od kilku miesięcy. W pierwszych 2 miesiącach nie było problemu z wypłatą pieniążków, lecz ostatnio kiedy firma mi nie wypłaciła kwoty 300 zł (i jak czytałem na kilku forach innym ludziom nawet po 2000 zł !) wtedy napisałem do nich maila czy zamierzają mi wypłacić gotówkę. Nie odpowiedzieli na ten i kolejne 20 maili aż w końcu odpisali że "nie wyrażam się jasno".

Następnego dnia nie mogłem się już zalogować na mój profil - Platnosci-onnline ;/

Moje pieniądze przepadły i jak napisałem im że zawiadamiam odpowiednie ograny odpisali mi żałosne - Powodzenia !

Więc dobrze się zastanówcie czy chcecie stracić cały dobrze utrzymujący się serwer, czy może jednak pozostać na starym itemshopie

Opublikowano

To nie jest twój autorski plugin.. to jest plugin sprzed roku który mam już baardzo długo. Był on do sprzedania na allegro za 1zł

i co kupiłeś? go? Ale on nigdzie nie pisze że jest to jego plugin? Brawo odkryłeś więcej niż Amerykę ten temat został stworzony ok. rok temu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

a pod lvlup.pro da sie podlaczyc

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie polecam Firmy PŁATNOŚCI ONLINE oszukają was mieliśmy tam około 150-200 zł z smsów i zmienili regulamin nie informując nas o tym i pieniądze przepadły e-mail nie odpowiadają po prostu mieli nas w d***e

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Ja tam wole napisac sklep na strone, niz takie pluginy chyba ze połącze ten plugin z panelem na strone

Opublikowano

api sklep + podstawowe komendy !

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

• 2 lata później...
Opublikowano
48 minut temu, Tawiq napisał:

Działa nadal?

Nie odkopuj starych tematów. Ten sms shop to shit

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Plugin] Darmowy plugin SMS-Shop do Minecraft działający na czacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...