Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem minecraft

Conrado1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj eksperymentowałem sobie z modami na wersji 1.6.2

Kolejny raz po prostu reinstalowałem minecrafta, ale gdy próbowałem się zalogować pisało, że źle wpisałem login lub hasło.

Próbowałem kilka razy się zalogować i jestem pewien, że wszystko było dobrze. Po kilku próbach udało mi się zmienić hasło, ale

gdy teraz się loguję na dobry login i hasło to zamiast normalnego grania, pojawiło mi się w launcherze okienko "play demo", mimo,

że posiadam premium kupione ze strony minecraft.net. Dodam też, że wcześniej gdy próbowałem się logować wyskakiwał mi komunikat:

"Please make sure that you are online and that Minecraft is not blocked". I teraz pytanie, za co mogłoby moje konto zablokowane i czy dałoby

się odzyskać premium. Bardzo bym prosił, żebyście mi pomogli ;)

Opublikowano

bzzZzz ja mam inny błąd nie mogę wejść (od dzisiaj) na żaden serwer premium (posiadam premium) caly czas wywala bad login albo 3 linijki kodu strony :/

nic nie zmieniałem a wczoraj jeszcze działało :/

cos mi się zdaje ze mojang coś spierdolił ...

sry nie mogę wejść na stronę minecraft.net

czyli wina mojang

Opublikowano

Właśnie ja wcześniej też nie mogłem wbijać na serwery premium i pokazywały mi się tak samo te 3 linijki kodu. A teraz normalnie wbijasz, czy też w launcherze masz demo?

Opublikowano

gra loguje sie normalnie jedynie na serwery premium nie mogę wejść ale na bank to wina mojang bo serwery ka których gram gdzie max to 10'000/20'000slotow o tej porze grało po 5'000/9'000 osób a teraz max 200 czyli pozostali gracze nie mogą sie zalogować :)

może jutro naprawia ten błąd

Opublikowano

Jednak jak się próbuję logować to pisze, że źle podałem hasło lub login, a jestem pewien, że wszystko jest dobrze. Podejrzewam, że jednak ukradziono mi konto co jest bardzo możliwe, gdyż 2 dni wcześniej skradziono mi konto Steam.

Co miałbym zrobić, aby odzyskać skradzione konto?

Opublikowano

@up

Jeśli nie ukradli ci emaila to daj opcję przypomnij hasło ;)

A z tym, że na serwery premium nie można wbić to Mojang coś robi (być może psuje grę xD) bo to już nie pierwszy raz

tenor.gif

Opublikowano

Niby zmieniłem hasło ale jak wpisuję jako login swój nick i poprawne hasło to pisze mi, że coś jest błędne, ale jak wpisuję swój login jak e-mail to wchodzi mi, ale mogę grać tylko w demo. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...