Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [Zagrasz?] Propozycja serwera.

Serwer typu: Kwadratowa Masakra II!  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze?

2. 2. Czy je?eli serwer chwilowo powsta?by na moim komputerze to zagra? by? na nim?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Mam do was małe pytanie dotyczące serwera którego chciałbym zrobić! Otóż od paru dni mam ochotę zrobić serwer typu: Kwadratowa Masakra II. Czy ktoś by chciał na nim zagrać?
Krótki opis.
Serwer Kwadratowa Masakra II to nic innego niż serwer z whitelistą. Rozgrywka toczyła by się na małej wysepce tak jak to było w najlepszym sezonie masakry czyli II. Na serwer oczywiście zostałyby wprowadzone życie (3 życia na rozpoczęcie gry).
Kolejne pytanie.
Czy jeżeli serwer odpaliłbym na moim komputerze to ktoś by tam grał?
Dlaczego na moim kompie?
Odp. Na serwer nie mam jeszcze funduszy ani sponsora. Ale spokojnie jeżeli będzie dużo chętnych to napewno serwer zostanie dedykowany!
Zaznaczcie odpowiedz "Tak" lub "Nie" w ankiecie powyżej!

Edit:
Dobra! Jeżeli zmienił bym nazwę serwera na np. World Of The Island. Która byłaby tak samo na wyspie. Wprowadziłbym na serwer więcej urozmaiceń tak żeby to już nie była aż taka masakra to? Urozmaicenia np. Konkursy, MobArena, Ox, itp. to kto by był na tak?

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Jest dużo takich serwerów.. Każdy szuka na nie chętnych ;D Ale trudno znaleźć ogarniętych ludzi ;/

Opublikowano

Jest dużo takich serwerów.. Każdy szuka na nie chętnych ;D Ale trudno znaleźć ogarniętych ludzi ;/

Tak wiem. Ale większość serwerów typu: Kwadratowa Masakra to 2 zamki. Już dawno nie widziałem tego typu.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Nie, za dużo takich i mało ogarów gra tam.

:( szkoda.

Opublikowano

Nie. Za dużo już jest takich serwerów.

Za dużo? Możesz mi podesłać link do publikacji z Kwadratowej Masakry II?

Opublikowano

Nie, ja mam inny powód, nie to, że jest już dużo takich, ale plagiatujecie nazwę i typ servera. Nie stać nikogo na oryginalność, tylko co 6 prezentacja to 'kwadratowa masakra'. Jestem przeciwny takim serverom. Zrób lepiej dobrego skyblocka.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie, ja mam inny powód, nie to, że jest już dużo takich, ale plagiatujecie nazwę i typ servera. Nie stać nikogo na oryginalność, tylko co 6 prezentacja to 'kwadratowa masakra'. Jestem przeciwny takim serverom. Zrób lepiej dobrego skyblocka.

hmmm... nie mam ochoty na skyblocka. Nie lubię tego. A jeżeli nazwa została by zmieniona?

Dobra! Jeżeli zmienił bym nazwę serwera na np. World Of The Island. Która byłaby tak samo na wyspie. Wprowadziłbym na serwer więcej urozmaiceń tak żeby to już nie była aż taka masakra to? Urozmaicenia np. Konkursy, MobArena, Ox, itp. to kto by był na tak?

Opublikowano

Temat do zamknięcia!

Opublikowano

Zrób fajny serw pvp tam bym chętnie wbił,ale nie na hamachi na nim po prostu nie mogę,bo hamachi mi blokuje neta

Opublikowano

Zrób fajny serw pvp tam bym chętnie wbił,ale nie na hamachi na nim po prostu nie mogę,bo hamachi mi blokuje neta

http://www.mpcforum.pl/topic/1051368-pytanie-zagrasz-world-in-the-jungle/ :) nowy temat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...