Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym przedstawić wam projekt serwera którego przed chwilą wymyśliłem!
Projekt zwie się "W
orld In The Jungle" czyli prosty survival w świecie Dżungli!

Oczywiście na serwer miałbym zamiar wprowadzić życia!

Jeżeli życia to także whiteliste!

Survival w Dżungli byłby Hardcorowy, toczyłby się na określonym obszarze mapy.

Surowce wypadałyby normalnie (nie ze stone).

Myślę że mógłbym mocniejsze moby.

Na serwerze byłyby dosyć częste konkursy!
No i to chyba tyle :) jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje napiszcie w komentarzach :D
Koniecznie napiszcie czy wam się podoba i czy zagralibyście na takim serwerze :P

=====================================================================================================================================

Opublikowano

myślę, że mogło by wypalić, jednak jak by wyszło, to surowce się skończą w pół dnia.

myślę że border mapy będę zwiększał a w ostateczności dodam ze stone :D

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Jak dla mnie kiepski pomysł, świat jest tylko w Jungli, która jak dla mnie wygląda beznadziejnie, i do tego będzie to jeszcze Hardcore, i przedmioty z rud ^^

Opublikowano

Jak dla mnie kiepski pomysł, świat jest tylko w Jungli, która jak dla mnie wygląda beznadziejnie, i do tego będzie to jeszcze Hardcore, i przedmioty z rud ^^

Tobie Dżungla się nie podoba. Niektórym ludziom się podoba. A przedmiotu z rudy to jest nawet dobry pomysł. Bo nie siedzisz w 1 miejscu i nie kopiesz tylko szukasz po jaskiniach.

Opublikowano

Serwery Kwadratowej Masakry to już badziewie. Nie polecam Ci tworzyć takich serwerów, ze względu na ilość takich serwerów, na polskiej stronie minecrafta. Postaraj się stworzyć własny "sposób" na serwer ;). Nie wzoruj się na niczym.

Opublikowano

Serwery Kwadratowej Masakry to już badziewie. Nie polecam Ci tworzyć takich serwerów, ze względu na ilość takich serwerów, na polskiej stronie minecrafta. Postaraj się stworzyć własny "sposób" na serwer ;). Nie wzoruj się na niczym.

hmm... to już nie jest Kwadratowa Masakra. Z Masakry są tam tylko życia :)

Opublikowano

Ale chcesz zrobić bardzo coś ala kwadratowa masakra -,-. Zrob jakiś porządne frakcje :)

Frakcje? tych serwerów jest dopiero dużo...

Opublikowano

Ale nie ma porządnych... Nie spolszczone itd

Miałem już raz taki serwer. Niestety nie był on często odwiedzany. Było wszystko ładnie spolszczone i nic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...