Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almerim [Dedyk] [Medium]

AlmerinMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy bufke 30 lvl bede mogl tpnac na mapki z ograniczeniem lvla przez slub?

Czy moby na nowych mapach maja dopasowane dmg?

Opublikowano

Mam takie pytanie do was ponieważ jak pobieram tego servera bo mi odrazu avast wykrywa virusa w tym kliencie wy też tak macie a i na dodatek ten co dodawał prezentacje servera dodaj Skan do klienta

Opublikowano

Mam takie pytanie do was ponieważ jak pobieram tego servera bo mi odrazu avast wykrywa virusa w tym kliencie wy też tak macie a i na dodatek ten co dodawał prezentacje servera dodaj Skan do klienta

obse.jpg

Opublikowano

Skanowałem AVG - Czysto , Skanowałem Eset Smart Security 6 - czysto . mhm

exoduus.png

Opublikowano

Avast wykrywa wirusy prawie wszędzie, tym sie nie sugeruj. Najlepiej odinstaluj ten przeżytek. Klient jest czysty ;).

Co do serwera: godny uwagi, zawitam na starcie. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Dodałeś skan do launchera, jednak zapomniałeś o kliencie.

On też musi mieć dołączony skan, może być zdjęcie z antywirusa, ponieważ jest to duży plik. Daję 1h.

Opublikowano

Dostane odpowiedz na moje pytania?

Moby na nowych mapach maja dopasowane dmg?

Czy mozna tpnac bufke przez slub na nowe mapy?

Opublikowano

Dodałeś skan do launchera, jednak zapomniałeś o kliencie.

On też musi mieć dołączony skan, może być zdjęcie z antywirusa, ponieważ jest to duży plik. Daję 1h.

dodany juz w generatorze w spoilerze

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę pobrac klienta ? Jak klikam Direct download to nic mi sie nie wyswietla

masz pod tym inne hostingi, dzis bedzie wrzucony klient tez na inne

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę pobrac klienta ? Jak klikam Direct download to nic mi sie nie wyswietla

Na 1 stronie masz dwa linki do downloadu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...