Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almerim [Dedyk] [Medium]

AlmerinMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram kolegę @up... zróbcie dozwolony BS, bo głupio kryć się po zakamarkach mapy 1 lvlem, a i tak wiadomo, że prawie każdy będzie używał bsa.

Troszeczkę mnie dziwi ten system ulepszeń... ok - szaman i ninja ma gorzej w dropieniu niż taki woj czy sura wp, ale nie rozumiem dlaczego liczba broni nie została zmniejszona dla dzwonów i łuków? Czyżby Waszym zdaniem archer miał łatwiejszy drop od daggera? :D

Pytam z ciekawości, gdyż i tak zagram WPkiem :)

PS. Zbroje ujdą, ale bronie to są średnio ładne, zdecydowanie zmieniłbym ostatnie u woja (jednoręczna) i sury, reszta OK :)

PS2. Jeśli ktoś ma problem i nie wyświetla mu całej prezentacji to niech skopiuje link i spróbuje otworzyć w innej przeglądarce. Mi na chromie nie pokazuje ani jednego obrazka, a na explorerze widać wszystko :)

Doczekam się odpowiedzi odnośnie tych broni (dzwony, łuki)? Oraz na temat bs?

Zawitam na serwerze o 19, zobaczymy co z tego będzie :)

Novum.png

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer to reaktywacja NevrasT'a ?

Dodaj tak żeby rosy miały max wartość

GDZIE ZDOBYĆ MAGICZNY METAL ?

exoduus.png

Opublikowano

Serwer ciekawie zrobiony. Nie za duzo broni /zbroji co mi sie podoba. Chetnie wbije o 19 i zobacze co sie dzieje, mam nadzieje ze bedzie duzo graczy Online. A tak po za tym to skille odrazu na P ta ?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

ogólnie to zjechaliście z tymi setami broni. Co za różnica czy expię dzwonkiem czy wachlarzem??
I tak tak samo się bd dropić to powinno być zmniejszone to samo i bronie ninja.
Zastanówcie się nad tym :) Jak coś zobaczymy czy wytrzymie ataki, jeśli tak można było by pograć.
I widziałem pytania UP na które nie odpisujesz, a mianowicie czy BS dozwolony??

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

ten serwer to reaktywacja NevrasT'a ?

Dodaj tak żeby rosy miały max wartość

GDZIE ZDOBYĆ MAGICZNY METAL ?

Nie, to nie jest zadnego serwera reaktywacja

Opublikowano

Może bys tak odpowiadał na każde pytanie ?

Dodasz tak żeby rosy miały max wartość ?

Gdzie zdobyć magiczny Metal

exoduus.png

Opublikowano

Zwój powrotu statusu będzie, bo widze na SS'ach ? Jeżeli tak, to go wywalcie odrazu zaczyna się gre i kończy tą samą profesją wkońcu to medum...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Zwój powrotu statusu będzie, bo widze na SS'ach ? Jeżeli tak, to go wywalcie odrazu zaczyna się gre i kończy tą samą profesją wkońcu to medum...

wywalilem go wlasnie juz przed tem

Opublikowano

to dobrze że powiedziałes .. w takim razie żegnam serwer z ekipą . :)

Idz się żalić gdzie indziej i nie nabijaj 1000 postów w tym temacie a z tym zwojem powrotu statusu dobrze zrobił w końcu gra się jedną profesją a nie :)

Edi@ co do serwera to zapowiada się super i mam nadzieje że tak będzie na samym starcie i ten eq na start cudo :) A o po takich jak Lech nie będziemy płakać

bo i tak pewnie wbije ;)

Opublikowano

Idz się żalić gdzie indziej i nie nabijaj 1000 postów w tym temacie a z tym zwojem powrotu statusu dobrze zrobił w końcu gra się jedną profesją a nie :)

Edi@ co do serwera to zapowiada się super i mam nadzieje że tak będzie na samym starcie i ten eq na start cudo :) A o po takich jak Lech nie będziemy płakać

bo i tak pewnie wbije ;)

No jasne że wbije <3<3<3<3<3<3<3 skoro ty grasz to czemu nie ? <3<3<3<3<3<3<3

ANTY WARN

skad zdobyc magiczny metal ?

exoduus.png

Opublikowano

Ja pobieram za pomocą programu IDM (Internet Download Manager) pobierz go może wystarczy że klikasz na link od pobierania i sam ci zaczyna pobierac do tego z wieksza predkoscia( maksymalna na twoim łączu)...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Wyścig konny ? :D Almerim vs Tamriel .. UUU ciekawe kto zdobędzie wiecej ludzi

Jeżeli mam wybierać to po prezentacji Almerin wygląda 3x ciekawiej ale "życie " zweryfikuje :) mam konto i klijenta czekam na start , oby bez "poślizgu" chociaż to ostatnio wielka rzadkość

Opublikowano

Jeżeli mam wybierać to po prezentacji Almerin wygląda 3x ciekawiej ale "życie " zweryfikuje :) mam konto i klijenta czekam na start , oby bez "poślizgu" chociaż to ostatnio wielka rzadkość

nie bedzie poslizgu, bedzie o rownej 19, mam wszystko gotowe, wystaczy ze wpisze

cd /home/files && sh start.sh

i juz mozecie grac;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...