Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Rise Of Metin (Metin3)

Harajuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

znalazłem na stronie MMO newsa o grze Rise of Metin, która jest kontynuacją M2. Gra jest w wersji Chińskiej ale w listopadzie będzie już Europejska w tym Polska wersja. Gra tworzona jest przez oryginalny team, który tworzył Metina (1 i 2)

Chińska strona:

http://hdzm.xoyo.com 

News:

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Metin-3-staje-się-chyba-faktem-Do-Europy-nadchodzi-Rise-of-Metin-kontynuacja-tej-popularnej-ale-również-znienawidzonej-gry

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie warto przenosić tego do naszego działu gdyż to kontynuacja w nowej wersji i z Metinem ma to wspólnego jedynie to,ze to dalszy ciąg historii a dzieli "nowa era". Jeżeli gra wypali to pod działem Metina2 proponuję zrobić działy dla Rise Of Metin :) i każdy będzie grał w tzn. RoM'a. ;p

Opublikowano

Mogli dać nazwe Metin3 :) ,a nie Rise of Metin

te klasy postaci są jakieś takie chujowe (z wyglądu) mogli lepiej edytować te z metina

jak wyjdzie polska wersja to na pewno wejde i obcykam sprawe :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Bardziej mi to przypomina Silkoroada niż Metina. Ogólnie ma być 12 klas i 6 ras. Mechanika gry zostaje bez zmian. Instalka waży 713 M.

Opublikowano

który tworzył Metina (1 i 2)

Był metin1 o0?

top: Na pewno nie zagram. Jest identyczna sytuacja jak WoT i WoWp Twócy odnieśli 1 wielki sukces chcą robić następne i wychodzi gunwo :(

Opublikowano

Dałby ktoś radę wrzucić klienta? Mi chce sie pobierać ~10h ;__;

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

jak będzie wersja polska na pewno zagram ale to za 2-3-4 lata będzie to już będe pracował i nie będę miał czasu na grę ale obaczaje to :D

2-4 lata na pewno nie, niedługo beta to i premiera też.

Opublikowano

Tu macie filmik z pvp i nazwa metin teraz ma nowe znaczenie :D.

Link:

http://17173.tv.sohu.com/v/1/11505/139/MTM5ODI1Ng==

Jak podoba się muzyka to :

xxx

Nie bierzcie pod uwagę tego filmiku jako filmiku prezetującego gameplay, bardziej jako możliwości silnika. w wersji europejskiej system walki zostanie zmieniony, na bardziej pasujący europejczykom(bardziej przypominający metin2)

Opublikowano

Ściągnąłem klienta, ale serwer jeszcze nie działa. Mogę za to podzielić się screenem z ekranu logowania (napisałem sobie obejście, patcher nie trybił). Na pierwszy rzut oka wygląda to OK

hmhd5a.jpg

57199140501148694665.png

Opublikowano

ogólnie mi się nie podoba ze względu na ilość klas i nwm po co te rasy całkowicie odbiegło to od metka ale zagrać można czemu nie ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Głupota jak dla mnie.

Zero historii dawnego metina, za duzo anime.

Gra za bardzo przypomina mi 4story

Na 100 nie zagram ;(

Only za duzo przystosowania do zwyklego metina , jak bd mozna skakac to ok xD . Ale serio to jak ogladalem video to skile ladniejsze i wgl , konie itp .

Werdykt : Zagram na 100%

Ps: czemu wam metka nie przypomina ? :(

I jedno jest tu mniej anime ;)

Opublikowano

wcale metka nie przypomina i wygląda jak chiński anime zrobiony w pare godzin poprostu syf już chyba wolał bym oglądać starą grafike w metin2 albo iść na Tera'' nie zagram ;)

Opublikowano

Wymyślają nie dość że dużo ludzi odpuściło sobie metin2 to jeszcze robią jakiś syf który być może jeszcze zachęci ludzi do gry .

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...