Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linseya2 [Dedyk] [HARD]

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwestia gustu, ja bardzo chętnie bym pograł w metka ze starych czasów, nawet bez groty, bo to ona spowodowała, że na PLu już nie gram od tamtego czasu. Co do nowości, to niektóre powiem, że fajne są na wszelakich hardach, ale większość wręcz powoduje, że nie wiem czy gram w metka czy w pici polo na małe bramki. Mapy z WoWa to już wogóle dla mnie jest paranoja, kiedy mi standardowe mapy oprócz groty chodzą dośc stabilnie na kompie złożonym ze strychu, te WoWoskie mi nawet cięły na kompie z 2 rdzeniami i 2gb ramu + grafa 256mb/128bit :rolleyes: Tak, jest mi przykro, że mi rodzice nie kupują PCtów jak Wam.

Ogólnie nie zagram, bo mi się na razie nie chce, ale "brak nowości" to czasem nawet i zaleta dla niektórych. Dla mnie np. jak najbardziej. Szukam normalnego METINA a nie kurwa chuj go wie czego zapakowanego w świecące pudełeczko i zaciśniętego tysiącem kokrad rożnorakiego koloru. Nie wiem, "nie ma co robić", "nuda", "to samo". Po chuj w to gracie jak Wam ta gra nie pasuje wogóle. Koniec końców i tak wszyscy kończą na napierdalaniu innych z kurwikiem w oczach.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Witam to może i ja sie wypowiem :) nie polecam servera dlaczego? ,bo administratorzy nic nie potrafią dodatkowo mają pewnie po 16 lat ich server (Bartia.eu) startował wystartował stał mniej niz 30min i padł ponadto było tysiące bugów a administracja nie ogarnia, pewnie będzie tak samo tutaj więc nie nastawiajcie sie ze tutaj sobie dluzej pogracie :) + (Asfen prawdopodobnie user Bertia.eu to SagariS )

Pozdrawiam ;)

Owszem zgadzam się z tobą, lecz teraz głównym właścicielem serwera czy technikiem jest Damian czyli GM Bartii

Dlaczego bartia padła za pierwszym razem?, ponieważ serwer nie miał zabezpieczeń (lol)

Ja również nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...