Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linseya2 [Dedyk] [HARD]

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer słabiutki, nie wnosi nic nowego :/
82854349858138801931.png
Inspiracja runami konnymi z ravi*.eu? - na prawdę nie mogliście wymyślić nic od siebie?
Metinologie to ja widziałem na +20 serwerach, nic nowego na te czasy.

Ogólnie kiepska prezentacja, mało co w niej jest, patrząc na nią wnioskuje, że pieniędzy wam brakuje.
"Nie ma się co oszukiwać, pewnie każdy nas dobrze zna. Otóż mogli byśmy zmienić nazwę serwera i zacząć od nowa, ale chcieliśmy żebyście jeszcze raz nabrali do nas zaufania i dali nam kolejną szansę. Tym razem ostateczną, do trzech razy sztuka" - Fakt, jesteście znani z dwóch chłamów, tak poza tym kiepskie podejście psychologiczne z waszej strony z tym zaufaniem. Każdy głupi zauważy, że wy chcecie pokazać jacy święci jesteście, że nie zmieniacie nazwy, tylko po to żeby się więcej kasiorki nachapać. Gdyby wam poważnie o to chodziło to nie chwalilibyście się tym i nie pisali czegoś takiego. Kiepska manipulacja, nawet to wam nie wychodzi :s

Nie no poważnie chłopaki... Zmieniajcie zawód, może turnieje w haxballa? - Na prawdę tutaj się nie nadajecie i pchacie ręce w miejsca dla was niedostępne.
Za słabi jesteście na postawienie dobrego harda, przykro mi prawda boli.

Ja nie zagram, bo serwer to kicha i oczywiście nie polecam grania.
Ps. nie traktujcie ich jako złodziei, ja bym ich w sumie potraktował jako nieudaczników, takie niewinne niedojdy i ofermy. Próbują, a nie wychodzi, bywa i tak life is brutal

@Edit

Dodam jeszcze coś, bo dopiero teraz doczytałem.
"Serwer metin2, Lin-Seya2 która zapoczątkuje nową erę serwerów metin2." - Reklama dźwignią serwera, wy i nowa era serwerów Metin2? Dobry żart, wasz serwer ma tyle "nowości", że idealnie komponuje się z era serwerów Metin2 które stały w 2010 roku (Przypominam, że mamy już 2013).

Szczycicie się tą małpka na filmach, choćby to był nie lada wyczyn dodać moba jako npc, dodać do niego prostego nieskomplikowanego questa z wymianą i dodać itemek do dropu z mobów po przez questa. Na prawdę owacje na stojąco za tą zaawansowaną technologie.

Z tym projektem to wy możecie startować do konkurencji "Serwer który wystartował i padł najszybciej", powodzenia!

2x Ps. Macie świetnego questera, pogratulujcie mu stworzenia swojej podobizny na serwerze, pewnie questy robi za banany ^^

linki poza mpc

Opublikowano

Witam to może i ja sie wypowiem :) nie polecam servera dlaczego? ,bo administratorzy nic nie potrafią dodatkowo mają pewnie po 16 lat ich server (Bartia.eu) startował wystartował stał mniej niz 30min i padł ponadto było tysiące bugów a administracja nie ogarnia, pewnie będzie tak samo tutaj więc nie nastawiajcie sie ze tutaj sobie dluzej pogracie :) + (Asfen prawdopodobnie user Bertia.eu to SagariS )

Pozdrawiam ;)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Będzie dziś start ?

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

A mi się tam podoba, prezentacja bardzo ładna, na pewno wbiję ;].

Nie dodawaj bao-bao na start... To jest hard, możesz go dodać do zdobycia z jakiejś misji np. od 30 lvl'a, za latwo też być nie może.

Opublikowano

Bao Bao na start? Czyli każdy będzie miał bao bao? A nie da rady startu tak o 14-16? BO ta 18 trochę późno a jak będą jakieś problemy to start jutro a ja bym chciał dzisiaj pograć :)

Opublikowano

Server słaby.. Jedyny plus że jeszcze nie wystartował i topke można wbić.. Niczym się nie różni od innych hardów, co więcej, inne hardy mają więcej nowości :) Tutaj tylko exp, exp, exp.... Na PLu pewnie jest więcej do roboty no ale cóż.. Co kto woli, osobiście nie zawitam..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Server słaby.. Jedyny plus że jeszcze nie wystartował i topke można wbić.. Niczym się nie różni od innych hardów, co więcej, inne hardy mają więcej nowości :) Tutaj tylko exp, exp, exp.... Na PLu pewnie jest więcej do roboty no ale cóż.. Co kto woli, osobiście nie zawitam..

Każdy serwer jest inny.

Jak ci się nie podoba to nie graj !

Na serwerze prywatnym nie jest najważniejsze by było tysiące nowości.

Przynajmniej uszanujcie, że ktoś się stara i publikuje serwer(co do itemshopu - nie wnikam)

Raczej ważniejsze jest to, by serwer był stabilny, a nie RIP po 3 tygodniach, albo i szybciej.

Opublikowano

Marmury Poli jak na PLu nic sie prawie nie zmieniło.

Medal z 55% na drop na 95%

Rady/Zmianki/Egzo/Dodania ze skrzyn serwerowych i skrzyn bossow + za banany heh.

Zmianki dropią po 2 szt z bestów.

de8.gif

Opublikowano

Każdy serwer jest inny.

Jak ci się nie podoba to nie graj !

Na serwerze prywatnym nie jest najważniejsze by było tysiące nowości.

Przynajmniej uszanujcie, że ktoś się stara i publikuje serwer(co do itemshopu - nie wnikam)

Raczej ważniejsze jest to, by serwer był stabilny, a nie RIP po 3 tygodniach, albo i szybciej.

Wiesz może są ludzie którzy nie lubią 1312312312 nowości a wolą stary dobry metek ?

Mhmm.. Gdy server nie ma nowości nie ma co robić.. Co możecie tutaj robić? Wbijecie lvl, zrobicie eq i.. no właśnie ;x nic.. Poza tym jeśli wbijecie... Bo by zagrać dobrze w Harda server musi być stabilny, a ten raczej do takich nie będzie należał, ale zobaczymy po starcie :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie polecam serwera, nie dawno była edycja Linseya2 jak sie nie myle to Medium lub Easy. Padl z powodu małej ilości graczy to przypuszaczam że ten również padnie.

Opublikowano

Jak dla mnie to nic z tego serwera nie będzie ,szkoda mi tam inwestować swój czas a tym bardziej jakiekolwiek pieniądze. Wiadomo w czynie społecznym tego serwera nie stawiacie no ale zeby zarabiać to trzeba coś umiec dobrze zrobić, ta prezentacja nie wiele rozni sie od tych wcześniejszych, ta malpa to ma byc super nowość cos co przyciągnie graczy...? 8S Watpie zebyscie sie w miesiac czy tam 2tygodnie nauczyli stawiać solidne serwery ogarniać bugi itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...