Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Surge Update

Halt2452

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już nie jest ta sama gra od ponad 2 lat. Do wprowadzenia kapsuły ta gra była prawie idealna. Dobrze, że po Surge są przynajmniej pozory lepszego balansu, bo tego brakowało.

Moje skromne zdanie jest takie że najlepsza była otwarta beta.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Moje skromne zdanie jest takie że najlepsza była otwarta beta.

Zdecydowanie się zgadzam, otwarta beta to było cóś ;>, biegałem jak nubek, nie martwiąc się o wynik ehhh, ale to już było... I nie wróci więcej ..

mhraed.png

Opublikowano

Zdecydowanie się zgadzam, otwarta beta to było cóś ;>, biegałem jak nubek, nie martwiąc się o wynik ehhh, ale to już było... I nie wróci więcej ..

True. Dodatkowo cała społeczność była dużo lepsza. Teraz nie ma gry w której jakiś 10-latek nie będzie próbował po kimś pojechać swoją łamaną angielszczyzną która uwzględnia tylko słowa "I pro" i "you nub".

Opublikowano

Ehh stare mv moze bylo slabsze i mi w mv tylko lagi przeszkadzaly w grze. Duzo to nie dawalo czy miales mp czy rt to i tak gowno daje .

Co do godsow powinni.tego nie wprowadzac od tego upd zaczelo lagowac MS i Fps (przynajmniej mi)

Opublikowano

Powiem tak, mam pc: czterordzeniowy atek 4 GHz, 16 GB ramu, ATI Radeon 7770 HD GDDR5, Windows PRO 64 Bit, a od czasu do czasu podczas gry, np w Hobby Shop, mam spadki FPS do 30 O_O, normalnie wcześniej miałem 450-600 FPS, spadki max 450 FPS, coś popierdzielili, teraz nie dość że starzy gracze odchodzą, to ponadto ci co mają słabe kompy nie mogą grać, niedobrze się dzieje..

@EDIT

Jest update :O, ciekawe co znowu popierdzielili.

mhraed.png

Opublikowano

Ja przestalem grac bo komp mi nie wyrabia kiedys gralem na gorszym.i prawie nic nie cielo a tera sie grac nie da .Jestem pewny ze lagi zaczely sie robic od czasu wprowadzenia godsow

Opublikowano

Po tej aktualizacji praktycznie nie da się na bossa wejść... tzn mnie jakoś nigdy nie wywala, ale ludzi z mojej drużyny to już tak, no i sama mapka z bossem ładuje się z 2-3 minuty. T_T

Opublikowano

Po tej aktualizacji praktycznie nie da się na bossa wejść... tzn mnie jakoś nigdy nie wywala, ale ludzi z mojej drużyny to już tak, no i sama mapka z bossem ładuje się z 2-3 minuty. T_T

No niestety, zrobili to wszystko chaotycznie. Teraz nie dość że są lagi to jeszcze problemy z rozgrywkami, poza tym nowy wygląd loby i wszystkich banerów mi nie pasuje, Ja mam podobny problem z bossem, wchodzę z kolegami, lądowanie 40 sec -,-, po czym ja się pojawiam a koledzy kick.

mhraed.png

Opublikowano

Update taki sobie, a co do postaci źle się nią gra, tak dziwnie wam też?

4h5d8z.jpg

MicroVolts- you can only love...

Opublikowano

Update taki sobie, a co do postaci źle się nią gra, tak dziwnie wam też?

Mi też, nie wiem, ale mam takie odczucie (ale mi się wydaję że nic z postaciami nie ruszali), Yukister dał 4/10 Updateowi ;) Skomentował " Jedno z najgorszych updatów w historii MV"

mhraed.png

Opublikowano

Jak dla mnie to 2000 hp jednak zbyt dużo. Troche większe lagi ( przed upd było ok. 60 ms, a po 120 minium ). The Plaza jeszcze ujdzie a nowa postać raczej nie była potrzebna. Jestem zwolennikiem zwykłego Mv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...