Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]Rapsody.pl[EASY][NO-HAMACHI]

HaczuŚ'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy nadzieje że wszystko wypali jak idzie z planem.

Ważne żeby ktoś grał :) nie musi być tłumów na serwerze, liczą się Ci którzy zamierzaja grać, a reszta graczy przyjdzie z czasem :)

Opublikowano

bedzie dzisiaj on?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

to czemu brak nadal clienta ?;333

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

czy moglbys wrzucic na normalny hosting ? bo te mega.co.nz nie dziala na niektorych przegladarkach.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

czy moglbys wrzucic na normalny hosting ? bo te mega.co.nz nie dziala na niektorych przegladarkach.

Na multiupload już się upina ;)

Opublikowano

chyba wolnego neta ma ze tak wolno wrzuca

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

HaczuS za ile upniesz clienta na multi ?;c

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

na form rapsody pojawił się launcher którego już mam pobranego :))

wbijcie na stronę głowną serwera - zakładka forum tak nie podam linku zeby nie reklamować i tam macie launchera !! :)

Serwer może miec troszeczkę poślizgu wiadomo nerwy itp :)0

ale spokojnie !

Opublikowano

i jak z startem

będą jakieś bossy?

@edit wbiłem

@edit skąd eq na start bo nic nie dostałem

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

i jak z startem

będą jakieś bossy?

@edit wbiłem

@edit skąd eq na start bo nic nie dostałem

Tez wbilem ale na 2min i wywalilo ale eq dostalem wiec moze od nowa postac zrobisz ?

Opublikowano

Start ponownie przełożony z powodu wielu bugów. Informacje z forum serwera. Start serwera nie jest teraz znany, ale nie sądzę by startował jutro. Zapewne w weekend lub coś koło tego.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Start ponownie przełożony z powodu wielu bugów. Informacje z forum serwera. Start serwera nie jest teraz znany, ale nie sądzę by startował jutro. Zapewne w weekend lub coś koło tego.

jakich bugów ? wbilem na serwer i dalo sie grac

Opublikowano

Nie opłaca się wbijać na ten serwer jak ma wystartować później, nie polecam :]

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...