Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]Rapsody.pl[EASY][NO-HAMACHI]

HaczuŚ'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm trochę lipa exp- na dwóch mapach .. przy 200 graczach lipa :(

nie będzie miejsca ^^

up a komp ci się spoci heheszki

nie sądzę żeby wypalił

rmoiyq.png

Opublikowano

hm trochę lipa exp- na dwóch mapach .. przy 200 graczach lipa :(

nie będzie miejsca ^^

up a komp ci się spoci heheszki

nie sądzę żeby wypalił

Są 4 kanały do dyspozycji ;)

Mój komputer ciągnął serwer Rokso ( ponad 150 graczy ) i Hasidia ( ponad 100 )

Opublikowano

czyli robisz serwer na 200 graczy ? :)

i co z tego że 4 ch ?

jak w m2 do 200 ... przy 100 osobach 90+ to już masakra

edit

czyli zero zabezpieczeń ? ...

i te serwery co wymieniłeś to chyba jakieś cichacze bo o nich nie słyszałem ^^ a na mpc siedzę codziennie i szukam czegoś do pogrania

rmoiyq.png

Opublikowano

czyli robisz serwer na 200 graczy ? :)

i co z tego że 4 ch ?

jak w m2 do 200 ... przy 100 osobach 90+ to już masakra

edit

czyli zero zabezpieczeń ? ...

i te serwery co wymieniłeś to chyba jakieś cichacze bo o nich nie słyszałem ^^ a na mpc siedzę codziennie i szukam czegoś do pogrania

Zobaczymy ile osób będzie, niestety nie dysponuję budżetem na VPS ani Dedyka.

Wszystko wyjdzie w praniu ;)

Dlaczego 0 zabezpieczeń ? Wszystko jest zabezpieczone jak tylko się da, chociaż pewnie znając życie coś zawsze się stanie.
Serwery są z ponad roku, były to no-hamachi ;)
Opublikowano

życzę powodzenia

ale ja nie zagram - nie jara mnie granie 2-3 dni na serwerze ( wole coś bardziej pewnego )

up to szukaj sponsora :) są tacy co ci dadzą maszynę ale musiałbyś nad tym serwerem jeszcze popracować :D

rmoiyq.png

Opublikowano

życzę powodzenia

ale ja nie zagram - nie jara mnie granie 2-3 dni na serwerze ( wole coś bardziej pewnego )

up to szukaj sponsora :) są tacy co ci dadzą maszynę ale musiałbyś nad tym serwerem jeszcze popracować :D

Dzięki wielkie, pewno się przyda :P

Zobaczymy ile postoi, oby najdłużej.

Opublikowano

stare dobre czasy, gdy robiło się burdel i nie było fabuły i ulepszania i robienia ekwipunku. Wbijam w ciemno.

57199140501148694665.png

Opublikowano

A ja bardzo dobrze znam serwery Sowy i na prawde Wam mówię, że nudy to tam nigdy nie było :)

Jak wiadomo są fani hardów, mediumów czy serwerów easy a serwery tego gracza są po prostu dla świetnej zabawy.

Co do niektórych wypowiedzi o długość stania tego serwera no-hamachi to zapewniam, że się nie zawiedziecie.

Jego wcześniejsze serwery hamachi stały na prawdę długo a ten projekt to będzie coś ciekawego.

Z pewnością można tam liczyć na częste update nie tylko nowych broni czy zbroi ale też nowych mapek tak jak miało to miejsce na wsześniejszych serwerach :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Serwer słaby, na kilka dni, nie wiem po co ludzie wgl robią coś takiego :P
Poza tym ta zielona czcionka wygląda beznadziejnie, nie mogliście zostawić standardowego wyglądu klienta?

Opublikowano

Jeden wielki -------- To ze są zbroje z painta wrzucone na serwer to bardzo źle ;c Ale tak to serwer fajny , Mógłbyś te ochydne zbroje z piant usunąc?

Opublikowano

Jeden wielki -------- To ze są zbroje z painta wrzucone na serwer to bardzo źle ;c Ale tak to serwer fajny , Mógłbyś te ochydne zbroje z piant usunąc?

Może troszkę te stalki i czarna chwang jest w jakims stopniu jak z painta ale zapewniam Ciebie że będzie to moment a osiągniesz max. poziom zbroi. Tak zawsze było na serwerach kolegi Sowy ;) po prostu gra się tam po to by się dobrze bawić w wolnym czasie i nie trzeba no life by być dobrym w pvp.
1377863814-U611928.png

Opublikowano

Start serwera zostaje opóźniony. Wykryliśmy kilka większych błędów. Więcej informacji jutro wieczorem.

Przepraszamy, Administracja Rapsody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...