Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

\/()\/[CorePvp]\/()\/ Epicki server PVP Lvl na czacie 200Slotow Epickie Budowle Epicka Pomocna dlon ze strony Administracji

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo zapraszam na serwer, Dlaczego?
---> Nie ma cziterów
---> Miła administracja
---> i Ładny spawn ;x
Nick na serwerze : TheGastro

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każda osoba która napisze negatywny komentarz dotyczący tego serwera wezmie udział w losowaniu svip'a na tym serwerze.

Sponsoruje, aż dwa svip'y! To aż o jednego vipa więcej niż sam właściciel!

Czym bardziej wyszukany negatywy komentarz tym większa szansa na wygrana!

Patrz Regulamin 14. Zakaz prowokowania do spamu. Przykład: Napisz w tym temacie swój nick, a otrzymasz na naszym serwerze 5 diamentów.

To już trzeba płacic marnym svipem za pozytywny komantarz?

ŻENADA!

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Każda osoba która napisze negatywny komentarz dotyczący tego serwera wezmie udział w losowaniu svip'a na tym serwerze.

Sponsoruje, aż dwa svip'y! To aż o jednego vipa więcej niż sam właściciel!

Czym bardziej wyszukany negatywy komentarz tym większa szansa na wygrana!

Patrz Regulamin 14. Zakaz prowokowania do spamu. Przykład: Napisz w tym temacie swój nick, a otrzymasz na naszym serwerze 5 diamentów.

To już trzeba płacic marnym svipem za pozytywny komantarz?

ŻENADA!

Nie o to chodzi kolego... Chodzi o to aby napisali swoj nick w komentarzu. A to czy pisza o serverze dobrze czy zle to mnie nie interesuje.

PS. Czy w temacie pisze gdzies ze maja napisac pozytywny komentarz?. Wlasnie sie zblazniles, Pozdrawiam

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Ale po co kur*wa takie coś napisz dobry komentarz a dostaniesz S_VIP,i tak na pewno nie wygram,a może jednak grałem chwilkę na prawdę i było fantastycznie nie było takie coś jak porzycz/daj.Bawienie się w biednego nie ma każdy jest równy sobie,a więc zapraszam was serdecznie bo warto zagrać nie którzy jak wku*rwi ich gracz to wychodzą ale tu nie ma tak,każdemu człowiekowi zdarzy się mała drobnostka żeby komuś zrobić na złość.Administracja jest PERFECT ogarnia i odpowiada na pytania graczy ZERO hejterów na serwerze ale nigdy jeszcze ich nie widziałem tak dbają o porządek Ci ludzie,chodziaż że niby gracze są upierdliwi bo nie dostali czegoś tam wku*rwiają się i piszą komentarze typu administracja to dzieci,a dlaczego??Bo nie umieją grać po prostu rządają coś od Administratora nie wiedząc ile ma lat!Nick:Kav_PL

@EDIT Mój nick to Arctex

Hi I`am Szlachta

Pamiętaj Szlachta zbiera + a nie pieruńskie -

Opublikowano

HAHAHA Ale zajebisty No-Premium :D Wchodze na serwer Patrze a tu /login chaslo WTF?!?! Niegralem na tym serwerze :D komus sie spodobal moj skin Prosze o unregister dla Gracza Radekasa a nastepnie Ja chce wejsc :D

Dlatego nienawidze no-premium.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up wbij na ts serwera tam na pewno ktoś ci pomoże ja niestety nie mam już na to wpływu.

MQpg.png

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

administracje prosze o skaskowanie tematu.

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...