Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

\/()\/[CorePvp]\/()\/ Epicki server PVP Lvl na czacie 200Slotow Epickie Budowle Epicka Pomocna dlon ze strony Administracji

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Alerias

Dziekuje slicznie za POzytywny i tak rozbudowany komentarz, Mam nadzieje ze takie slowa pomoga w dalszej budowie servera. :)

@Up eurodos

Tobie takze dziekuje za pozytywny komentarz. :)

pozdrawiam.png

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obiektywnie rzecz biorąc serwer jest dobry, ale społeczność - słaba . Same dzieci po 11 lat, wielki spam i w ogóle .

Ponadto od 3 h próbuje wyjść z początkowej wioski w której jest rzeźnia, ale mapę odgradza wielki mur. Nikt nie chciał także pomóc wydostać się, ogólnie, jest się zdanym na siebie .

Może tutaj ktoś mi powie - jak wydostać się żeby wyjść za mur i móc rozbudować się gdzieś dalej ?

Opublikowano

Obiektywnie rzecz biorąc serwer jest dobry, ale społeczność - słaba . Same dzieci po 11 lat, wielki spam i w ogóle .

Ponadto od 3 h próbuje wyjść z początkowej wioski w której jest rzeźnia, ale mapę odgradza wielki mur. Nikt nie chciał także pomóc wydostać się, ogólnie, jest się zdanym na siebie .

Może tutaj ktoś mi powie - jak wydostać się żeby wyjść za mur i móc rozbudować się gdzieś dalej ?

Czlowieku... Widac jakim jestes ogarem Minecraft..... To jest server PVP a nie survival+frakcje na tym to polega zeby sie klepac wlasnie ma byc rzeznia.... Nastepnym razem przeczytaj dobrze temat i to co w nim pisze a nie dodawaj byle posta. Pozdrawiam.

MQpg.png

Opublikowano

Taaaaaa... Primo- Nie wiem czego się spodziewałeś, minecraft to powszechna gra społecznościowa, i te 11-sto letnie dzieci są graczami tej wielkiej metropolii.

Sekundo- To nie jest survival, to nie jest freebuild, to jest PvP (Player vs Player), nie jest to nawet PvM (Player v Mob), ten tryb rozgrywki polega na właśnie takiej jak to określiłeś ''Rzeźni''.

Pozdrawiam, Eiphel

@EDIT

Ty pewnie też należysz do grona tych ''dzieci'' widzę że nie jesteś może wszech wiedzący co do tej gry, ale powinieneś się zorientować po: Temacie, Nazwie tematu, Dopasowaniu regulaminu i typie spawnu...

Jeszcze raz pozdrawiam i serdecznie zapraszam na serwer.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Taaaaaa... Primo- Nie wiem czego się spodziewałeś, minecraft to powszechna gra społecznościowa, i te 11-sto letnie dzieci są graczami tej wielkiej metropolii.

Sekundo- To nie jest survival, to nie jest freebuild, to jest PvP (Player vs Player), nie jest to nawet PvM (Player v Mob), ten tryb rozgrywki polega na właśnie takiej jak to określiłeś ''Rzeźni''.

Pozdrawiam, Eiphel

@EDIT

Ty pewnie też należysz do grona tych ''dzieci'' widzę że nie jesteś może wszech wiedzący co do tej gry, ale powinieneś się zorientować po: Temacie, Nazwie tematu, Dopasowaniu regulaminu i typie spawnu...

Jeszcze raz pozdrawiam i serdecznie zapraszam na serwer.

Niestety sa ludzie i drewna. Ktorzy nie potrafia przeczytac zwyklego tematu ...

MQpg.png

Opublikowano

@up Zgadzam się...

To jest pewnie jakiś 12-sto letni chłopaczek któremu nie chcę się czytać...

Pozdrowienia dla takich ludzi, życzę wam aby to lenistwo wam przeszło.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

serwer wygląda dobrze dużo slotów itp. tylko screen i napis duży most tego nie ogarniam

Duzy most to sobie wymyslilem dodajac tego SS byl to tylko ss Budowli na serverku :D...

jesli chcecie wiecej SS piszcie. :)

pozdrawiam.png

MQpg.png

Opublikowano

Nick:TheOlekPL

Czy zamierzasz grac na serverze dlugi czas:Może zależy od administracji i graczy

TS.3:Podam na serwerze

76561198169567059.png

Opublikowano

Nick:TheOlekPL

Czy zamierzasz grac na serverze dlugi czas:Może zależy od administracji i graczy

TS.3:Podam na serwerze

Nie bylo cie na serverze nie mialem jak ci wyslac kasy. :(

MQpg.png

Opublikowano

Naprawdę fajny serwer!

Jesli bys mogl to napisz co ci sie w nim podoba najbardziej. A co bys chcial zmienic. :)

pozdrawiam.png

MQpg.png

Opublikowano

Server dobry Nikos w administracji to jest spoko. :D
Tylko pytanie mam czy bedzie ts tego serfvera?

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Server dobry Nikos w administracji to jest spoko. :D

Tylko pytanie mam czy bedzie ts tego serfvera?

TS. corepvp.pl

MQpg.png

Opublikowano

Super serwer miła administracja fajna mapa. Jest epicko!

Dziekuje za pozytywny komentarz .A czy mogl bys napisac Kto z administracji najbardziej ci sie podoba?

Pozdrawiam

Jok3rStars

MQpg.png

Opublikowano

Nick:FUSH

Czy zamierzasz grac na serverze dlugi czas:TAK

TS.3:Tak

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...