Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z gildiami

Penelop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ogromny probley który polega na tym że gdy w jedej gildi jest np 5 osob na grze HideAndSeek te osoby które są razem gildii nie mogą się pomiędzy sobą bic. MAM GILDIE BY FUSH. Jak to naprawic by osoby które są razem w gildii mogły sie pomiędzy sobą bic. Daje + i 5 za poprawne odpowiedzi

Inne pluginy odpadają ponieważ nie działają na nich gildie za itemki

Opublikowano

Mam serwer na ktorym jest survival ( chce by byl na nim plugin na gildie), skyblock i kilka minigierek. Jednak podczas grania w minigry jak sie jest razem w gildii to nie mozna sie bic. A druga sprawa jest to ze mam wgrany tylko dlatego ze dzieki pluginowi by fush mozna zakladac gildie za itemy. A factions z pluginem na zakladanie gildii za itemy nie dziala. To ma ktos jakies pomysly jaki plugin wgrac by mozna bylo zakladac gildie za itemy i wlaczyc bicie sie miedzy czlonkami swojej gildii?. Lub inne rozwiazanie do tego tematu

Opublikowano

Polecam ci usunąć mini games ponieważ nic z tym nie zrobisz! Ustal typ gry czy to SkyBlock czy to Wojny Gildi!

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

eE ja bym wgral dobrego i sprawdzonego faction's tam mozesz takie cuda ustawic bez problemów (zalety.. brak bugów każdy dosłownie każdy aspekt pluginu jest konfigurowalny)

Opublikowano

@UP.

Czytaj ze zrozumieniem. Autor tematu nie chce zmieniać pluginu na żaden inny.

@Topic

Nie masz wyjścia, musisz z czegoś zrezygnować. No chyba, że uda ci się wyczarować coś takiego, jak ograniczanie pluginu na danej mapie (bądź cuboidzie), ale mi osobiście nie udało się nic takiego znaleźć.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...