Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opora4s + pvp4story

hersen233

Serwer :)  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie tak jak w temacie?

• Jasne , ze tak :)
    • Nie rob nic wiecej juz :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa? Mi wywala nadal error i nawet nie chce wejść. Odpalasz przez.....? Mi nawet jak odpalam przez TClienta wywala :). Bd wdzięczny za naprawienie tego błędu albo powiedzenie jak naprawić bo jak na razie nie można nawet dojść do logowania :)

(przynajmniej u mnie).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer normalnie chodzi, co do pvp4story+opora4s,

Nie wypali. Glossy postawil na swoje chce w zamian dostep do wszystkiego jedynie dostep do bazy serwera a nie stron itp..

Wiec zrobil juz nowa stronke itp wszystko. Wiec same pvp4story powraca.!!

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

tak oddzielne, ale oni i tak beda mieli wiecej ludzi bo serwer za pare dni bedzie off przez 2 dni pliczki 4.3 bede wgrywac i ogarniac wszystko tam i bedzie mozna grac wtedy na nowych pliczkach i zobaczycie jak to bedzie na pl sie gralo na nowym patchu.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

dupa nie dziala;/ jeszcze moje stare konto usneliscie;/

a widzisz żeby był ON tera jest off i napisał może będzie dziś "może'' więc nie wiadomo

Opublikowano

Spokojnie, bez spamu i stresu... Wszystko w swoim czasie. Już teraz zapraszam na Derion :D Czekajmy cierpliwie na nasz oczekiwany serwer, który jak mniemam wkrótce powstanie i będzie się trzymał dosyć długo.

Opublikowano

Można linka do strony?

Kiedy online?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

po 1. Serwer jest na ip innym znaczy na tym co graliscie to jest tylko na 5 dni vps zostal na test a na vps 2 miechy wrzucam pliki i robie tam screeny wrzuce jutro

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...