Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opora4s + pvp4story

hersen233

Serwer :)  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie tak jak w temacie?

• Jasne , ze tak :)
    • Nie rob nic wiecej juz :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na Valo :3 Ja już gram i serdecznie zapraszam! Teraz są closed beta testy więc musicie jeszcze chwilkę poczekać, ale gdy tylko serwer wystartuje oficjanie to zapraszam:D

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakiś termin albo przynajmniej przybliżony termin wyjścia serwera z closed bety? I kiedy bd oficjalny start? Nie chodzi mi o 2-3 dni bo najczęściej jest to 2-3 tygodnie albo nigdy :D . I ostatnie pytanie Czy serwery bd połączone czy stawiacie całkowicie oddzielny serwer? Ogólnie życzę wam powodzenia i mam nadzieję że nie bd padać i wstawać co 3 dni :). I mam nadzieję że nie bd czegoś takiego jak "MAM KOLEGĘ GM'a.....".

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

za 2-3 dni, spokojnie. Strona wszystko bedzie. Jutro aktualizacja nowy client bedzie moze
- beda gemstony,
- biale behemoty i pandy ;d

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Teraz tak.

Pliczki 4.3 Kupione za 200 € od koreancow, Serwer bedzie za 2 dni,

Darmowy vps 24h trzeba ogarnac sklepy backup i na ofika , client i mozna sie bawic nowym patchem..

Strona:

http://pvp4story.net

@edit

serwer jest online na cliencie pvp4story.
jesli macie zainstalowany to robicie tak:

wchodzicie w folder pvp4story

i macie tclient - skrot a jak nie to pvp4story starter i usuwacie te ip co macie i wpisujecie: 81.169.208.249 4816
Na pliczkach 4.3 jak ruszy launcher itp wszystko automatyczne
Stronke macie wyzej, a download macie w temacie

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Zapytam tak kto Ci robił stronkę, pisał skrypty, stawiał server. To wszystko jest na takim poziomie, że sam byś tego nie ogarnął. Najwidoczniej przypisujesz sobie czyjeś zasługi, a masz tylko dostęp do narzędzi administracyjnych, bez dostępu do bazy danych. PS zabezpiecz IP, nawet na tym testowym, bo tak to szkoda kasy.

Opublikowano

Teraz tak.

Darmowy vps 24h trzeba ogarnac sklepy backup i na ofika , client i mozna sie bawic nowym patchem..

Strona:

@edit

i macie tclient - skrot a jak nie to pvp4story starter i usuwacie te ip co macie i wpisujecie: 81.169.208.249 4816

jak pliki 4.3 4Story??? przeciez niema 4.3 patcha chyba że o inne jakieś pliki 4.3

Opublikowano

Teraz tak.

Strona:

@edit

ptyanie czemu niemogę się zalogować na stronie pisze że server online

Opublikowano

Teraz tak, Tomeczko. Strone kupilem ja, serwer to samo, stawialem tez sam z niemcem. Wiec nie kituj bo jak widze ze pustka wieje w privach gdzie jest mniej osob nie jak na vendecie po 200/300. To jest serwer dla tych co nie lubia tak duzej ilosci osob na serwer. Styl od kolegi, Zakodowanie od wlocha za 5 €

Pliczki 4.3 kupione juz sa za 200 € oplacalo sie bo wszystko odbugowane itp i licencje na nie jeszcze dorzucili.

Serwer dziala normalnie, jest 15 graczy online na stronce a na happy toolu 17 bo sie odswieza co 5 sekund

i czy daliscie dobre IP jak nie mozecie edytowac to skrot od tclient i dajecie ip czytajcie wyzej.

@edit

Na serwerze jestem co 2 dni bo niepozwala mi komputer na takie zabawy a na lapku to pracuje tez itp wiec zeby nie bylo ze wgl niema mnie, sa tez inni SA/SGM/GM.

A co do pliczkow 4.3 to od koreancow zadnych niemcow czy cos, bedziecie mogli zobaczyc jak bedzie wygladal 4story pl na tych pliczkach itp.

Zachecam do grania

a co do lvl gildii tak jak kiedys dajesz expa i masz wiekszy lvl gildii bez czlonkow tylu :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

hm nie wiem pobieram to na mega ale nie wiem czy będe na nim często grał bo nie mam czasu ale jak będe mieć to wbije

P.S Mój nick: SkillKill lub TheColaaaPL

Opublikowano

Czyli już serwer on że piszesz gdzie więcej % bo coś mi nie działa wasz client od razu po odpaleniu wywala arror. Albo ja mam coś zwalone a nie sądzę bo inne clienty mi działają.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...