Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nerf Broni - Czas zacząć

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rok z czymś po wprowadzeniu OP broni i teraz je nerfią ? BOSH że wy w to jeszcze gracie ;P

co do famasa to nic się nie zmieni dalej będzie op bronią 1vs1 i na średni dystans zapewne też ;c z l85 też pewnie gówno zrobią będzie troche większy odrzut ale dalej będzie op -.-

dziwi mnie że zmieniają dawne bronie a OP dalej gówno robią ... miałem nadzieje że zmienią szybkość famasa a tu co? *zwiększą odrzut*

rok z czymś

Qwerty mg36 nobski karabin? w tej broni nie mają co nerfić ... NIGDY nie narzekałem na tą broń nie wiadomo kim bym grał ;S porównaj se mg36 do famasa czy l85 ;S

Cóż jeszcze w każdym bądź razie jeszcze zapewne do oficjala poprawki mogą jeszcze być.

A co do mg36 i tu masz całkowitą racje przecież nie dość,że ta broń ma o wiele większe odrzuty niż połowa broni szturma,ale nie ma to jak właśnie krzyczeć,bo mg36 to OP noob tylko ciekawo z której strony przecież porównując do innych broni szturma to te mg36 będzie miało same minusy nie mówiąc też o innych klasach z tym dużym plusem w mg36 to ta duża ilość naboi w jednym magazynku.

Opublikowano

Jak mg36 jest op i bedzie znerfione śmiech na saliX2, medyk ma słabe bronie może tylko ciut lepsze od recona, ale no przez przesady jeśli mg36 zasługuje na nerf to L85,Złamas, As-vall,G53 zasługują na usunięcie z gry a najczęściej płaczą te osoby że mg36 jest op które niegrały medykiem na duższą mete, niby można grać z tymi brońmi do 15 lvl ale one w prównaniu do broni assaulta to są gówniane.

b6b78815.png

Opublikowano

Ja jestem pewien że znerfią l96, chociażby szybkość reloadu.

Przydałby się buff dla m24 i sw98 z boltów.

Co do l85, normalnie gram z nemeziską. Żeby zobaczyć jak to będzie po nerfie czyli zwiększeniu recoilu. Najpierw grałem z taktyczną a potem bez żadnej kolby. Z taką taktyczną moge grać, ale bez kolby z m145 troszke trudno. Ja pragne żeby nareszcie był nerf dla mg36, najbardziej noobski karabin według mnie

Srlsy?

Widać mało grasz sniperem :P

Tutaj do buffa nadaje się suv-a, sv-98, m95 (szybszy reload, więcej ammo, ale i bez tego przeżyję), m82 (tsa, zasięg mniejszy od m95), SVD(ktoś tym wgl jeszcze gra?), tak samo m141(chyba jakoś tak to szło), dla m24 większy DMG, tak samo dla GOLa.

A jak już nie chcą poprawiać SVD i m141, to niech je wypieprzą z gry i dadzą coś normalnego, bo po uja nam pół-automaty, skoro i tak SKS, czy m110 je gniotą?

Do tego wywalili m110 z kupna w sklepie(ta sprawiedliwość...) i szturm ma chyba najwięcej broni ze wszystkich klas, a snajper najmniej(nie pamiętam już dokładnie, czy biorąc pod uwagę m110, czy nie).

436951440626370320491.png

Opublikowano

Srlsy?

Widać mało grasz sniperem :P

Tutaj do buffa nadaje się suv-a, sv-98, m95 (szybszy reload, więcej ammo, ale i bez tego przeżyję), m82 (tsa, zasięg mniejszy od m95), SVD(ktoś tym wgl jeszcze gra?), tak samo m141(chyba jakoś tak to szło), dla m24 większy DMG, tak samo dla GOLa.

A jak już nie chcą poprawiać SVD i m141, to niech je wypieprzą z gry i dadzą coś normalnego, bo po uja nam pół-automaty, skoro i tak SKS, czy m110 je gniotą?

Do tego wywalili m110 z kupna w sklepie(ta sprawiedliwość...) i szturm ma chyba najwięcej broni ze wszystkich klas, a snajper najmniej(nie pamiętam już dokładnie, czy biorąc pod uwagę m110, czy nie).

Masz racje jeżeli chodzi o ilość, dokładniej każda z klas pomijając snajpera posiada po 13 broni a snajper ma ich "tylko" 11. Zgodzę się z Tobą w sprawie buffa dla snajperek (chodzi mi o karabiny samopowtarzalne, nie o automaty) by zwiększono im dmg do takiego poziomu by każda bez wyjątku na daleki dystans w bańke brała co najmniej 100hp. Półautomaty i automaty mogły by zostać delikatnie porobione ale na pewno bez polepszania im dmg który moim zdaniem jest ok jak na takie bronie.

W sprawie nerfu broni MG36 dla medyka, ludzie weźcie pograjcie chociaż jakiś czas medykiem z MG36, ta broń nie może być bardziej skopana niż jest bo w p4f wgl nie jest podobna do tego co spotkałem w bf3. Tam ta broń ma mniejszy rozrzut, większy mag i jest szybsza.

Opublikowano

Masz racje jeżeli chodzi o ilość, dokładniej każda z klas pomijając snajpera posiada po 13 broni a snajper ma ich "tylko" 11. Zgodzę się z Tobą w sprawie buffa dla snajperek (chodzi mi o karabiny samopowtarzalne, nie o automaty) by zwiększono im dmg do takiego poziomu by każda bez wyjątku na daleki dystans w bańke brała co najmniej 100hp. Półautomaty i automaty mogły by zostać delikatnie porobione ale na pewno bez polepszania im dmg który moim zdaniem jest ok jak na takie bronie.

W sprawie nerfu broni MG36 dla medyka, ludzie weźcie pograjcie chociaż jakiś czas medykiem z MG36, ta broń nie może być bardziej skopana niż jest bo w p4f wgl nie jest podobna do tego co spotkałem w bf3. Tam ta broń ma mniejszy rozrzut, większy mag i jest szybsza.

To sobie zobacz QBB w bf3 i tutaj :D

Opublikowano

Jak mg36 jest op i bedzie znerfione śmiech na saliX2, medyk ma słabe bronie może tylko ciut lepsze od recona, ale no przez przesady jeśli mg36 zasługuje na nerf to L85,Złamas, As-vall,G53 zasługują na usunięcie z gry a najczęściej płaczą te osoby że mg36 jest op które niegrały medykiem na duższą mete, niby można grać z tymi brońmi do 15 lvl ale one w prównaniu do broni assaulta to są gówniane.

mg36 zostanie znerfione ;_;jak była ta ankieta które bronie są OP to pamiętam że większość głosów na M36 było ;_:

as-vall OP ? wcale nie... zjada ammo + na daleki dystans gówniana jak to bronie mechanika ;) mogli by tylko zmniejszyć TROCHE te naboje

g53 też OP nie jest tylko trza tym umieć grać ;)

i gz za porównywanie broni SNAJPERA z brońmi MEDYKA ;s

jak to nitk nie gra svd ;P dla mnie to dalej fajna broń :D i lepiej się jak dla mnie nią gra niż SKS ;S i ten wygląd :D

YAY

Opublikowano

avium ja tutaj mówie po ty jak grałem tymi klasami i mam prównanie i i chyba bez przesady najszybsza broń w grze i jeszcze chcesz by na dlaki dystans była dobra serio? mech jest od niszczenia pojazdów i grania na bliskich dystansach a nie jak szturm czy medyk

b6b78815.png

Opublikowano

Tsa, jestem zawiedziony lekko po tym PTE.

Powiem krótko i na temat, dupy nie urywa.

Mk5 bez dodatków, czy z półpłaszczowym ammo jest gorsze od 93r (z dodatkami będzie lepsze zapewne, ale i tak słabo), jng to takie coś jak m24 i też nie zawsze zabija na heda(weszło mi 104hp i koleś przeżył), gorszy zasięgo od l96, większy bulletdrop, wolniejsze, jedyne co, to że ma trochę więcej ammo i inny wygląd, a tak to dupa jak nwm.

Opublikowano

To m5k już raczej nie zostanie zmienione gdyż już lada chwila może i w tym tygodniu broń będzie można nabyć na oficjalu w sklepie.W sumie to już ludzie grają tą bronią,którzy otrzymali kod.

Cóż nie rozumiem jednego po kij robić ludziom ankiety w jakiej kolejności mają być wydawane bronie,a później mimo wszystko robić po swojemu.

Opublikowano

Jak snajper dostanie jako ostatni broń, to chyba uj mnie trafi.

Niedojż, że odawalają gówno na każdym kroku, to jeszcze się opieprzają, zamiast dać wszystko na raz.

Może wstawię na yt filmik jak ta broń się zachowuje na PTE (w sensie JNG)

Opublikowano

Tak naprawde niewiem po co oni to pte puścili, tyle broni naraz z tego 2 op i prawie każdy nimi gra + masa czitów a nawet i polaka spotkałem który odsyłał po cheata na mpcforum, 4 serwery i gówniany mc, mają w d... nasze opinie i tak wprowadzą jak im się podoba więc niewiem po co robić graczą nadzieje że może się coś poprawi ...

b6b78815.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...