Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin Polski - początki

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi dziś na 22/23 dropneło 5 fms.A ezoty te koło BO?

Tam dropią riby/księgi klątw/nieznane talizmany i inny crap.

Warto udać się tam ze względu na zarówno dobry exp jak i drop :-)

Opublikowano

Jeśli chodzi o ezoty koło BO, to warto się wybrać, ale przynajmniej na 40/42lv. Wtedy dasz radę wziąć pełnego spota, i będziesz mógł przy okazji dropić ks klątw dla biologa, i być może RIBy.

Opublikowano

Ja myślę tak, i mój pomysł zawsze się sprawdzał na każdej klasie, nawet tej najbardziej wymagającej czyli:

Wbijaj jakoś na chama 21 lv, zrób sobie defa z 200+, jakąs bron 15/20 lv +6/7, i lecisz z koksem do łatwego lochu dropić 11 medali,

od tej pory, kiedy masz medale, wbijasz 25 lv, robisz konia, po zrobieniu konia ciągniesz dalej z lvlami konnymi, następnie skupiasz się, by wbić 35 lv, skołować sobie do tego czasu ribka+9 15/20% z kd moba +3, szycie +3 (Wersja dla ubogich:D), no i jak masz boja, śmigasz po całym m2 w poszukiwaniu metków 25/30/35, best kapitany, specjalisty, i mini bossy.

Nie musisz do m2 mieć bóg wie jakiego eq, wystarczy dobry ribek, i juz jak zarobisz więcej grosza to gdzies z 250 defa, żebyś nie padał na metku 35.

Pamiętaj, aby na 35 lv zrobić 2 skille na M, trochę posiedzisz na tym lvl by dalej zarobić, więc juz będziesz na spokojnie 2 skile ćwiczył. Jeśli nie zależy ci na pro Elo eQ, skup się na skilach by jak najwyższy poziom M osiągnąć, w przypadku bodego, to jest istna masakra, jak juz dorobisz na eq i skile na dalszą metę, rób sobie misje, dostaniesz troche exp i kasy (zrzygasz się ciągłym expieniem,), i NAJWAŻNIEJSZE! --- BIOLOG!!! OBOWIĄZKOWO MUSISZ GO ROBIC. (to tylko początek porad odemnie:) )

Jeśli chcesz więcej porad, zapraszam na pw :)

Opublikowano

Dostałem od gościa wczoraj trute +2 za marne 400k(wiem,dziecko szczęścia xD ).Ale ma śr. 2% i um. 4%.Mam 10kk.Zastanawiam się czy nie kupić za to bodzi,i nie zrobić jej na +5/+7(bo pewnie spali) i nie sprzedać z zyskiem.Tylko nie wiem,czy z takimi średnimi zejdzie.

Opublikowano

Zacznij gre na solarze , twierdzy , monstayerze tam gra najwięcej ludzi

POLECAM TWIERDZE :)

Od 1lv expisz do 35 lv

potem robisz konika , eq (fms+9 , zbroja +9 , eq z 1,5k pz + )

możesz zarabiać bijąc metki w m2

od 35 expisz odrazu do 55 i znowu się zatrzymujesz robisz eq itp skille

od 55 expisz do 65-70

potem do 75 i się zatrzymujesz na dłuższy czas (robisz skille i najlepsze eq na twoje możliwości :D )

od 75 już expisz jak chcesz

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

Opublikowano

Poleciłbym co innego, ale nie mogę, bo to wątek na temat metina polskiego, jak chcesz szarlotek to ci coś podeśle, gdzie naprawde warto spędzić więcej czasu :)

Opublikowano

Mam około 11kk.Lepiej kupić jakiegoś FMS+9 czystego,czy nazbierać jeszcze 4kk i kupić pięciokątną?

Co to znaczy że coś ma np."10grota"?Jaki to bon?

Opublikowano

Mam około 11kk.Lepiej kupić jakiegoś FMS+9 czystego,czy nazbierać jeszcze 4kk i kupić pięciokątną?

Co to znaczy że coś ma np."10grota"?Jaki to bon?

10grota = bonus 10 silny przeciwko diabłom [ten bon działa na atlantyde (grote)]

RauE0Ri.png

Opublikowano

A co z tym metinem?

Ile medali trzeba na boja?

Kupie 150 SM.Na 100% kupie przepustkę do V2.Co zrobić z resztą?Zostawić?Jest tu w grudniu BlackFriday?

Opublikowano

Najlepiej to w ten syf nie zaczynać w ogóle grać. Gra została zniszczona przez boty i yang z internetu. Jedyne co można robić, to napierdalać w spację i patrzeć na przykro-beznadziejne animacje, słuchać zapętlonych dźwięków i czytać bezsensowne obelgi w czacie pływające w błędach ortograficznych. TO JEST POLSKI METIN! POZDRAWIAM. Hejetrzy, czekam na hejty!

apple.png

Opublikowano

Nikt nie pomoże?

Chyba nie :)

SM nie ważne.

Warto robić przetopy?

Tak, warto.

Robić questy?

Oczywiście, że tak .

Kase wydać na eq czy aure?

Powiem Ci tak.

Co z tego, że będziesz miał aure jak spota nie ogarniesz, bo eq nie masz.

Pierw rób eq.

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

Aure jedną kupiłem i weszła,Kupiłem śmiertelną +7 z PŻ 4b.Mam jeszcze 22kk i zbieram ulepki aby żelaka dobić na +9 bodziami.

Pięciokątną kupie +8/+9.Ale do którego lvl ją nosić?Do 41?

Opublikowano

nie kupuj pieciokątnej bo sie wogole nie oplaca - wykuj sobie tarcze bojowa +6 (mozesz kupic +9 jest tania) i chodzisz z taka do 41. Na 41 kujesz okragłe na DT do _+7/8 - mozesz nawet probowac do +9 i smigasz do 61

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...