Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cabal nie działa ... .

Anymocus91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MPCowicze !

Zwracam się do was z kolejnym problem dotyczącym teraz z Cabalem.

Mianowicie, dawno nie grałem, postanowiłem sobię ściagnąc od nowa instalke itp.

Sciągłem instalator, zpatchowało, gameguard tam pościągał te swoje pierdoły.
I po zaktualizowaniu wszystkiego na monitorze wywaliło mi biały ekran na środku w kształcie prostokąta(ok 2/3 monitora).
Poczekałem chwilę bo ikonka cabalu była widoczna na pasku zadań.
Lecz chciałem odpalić mozille poprzez start i się nie udało.
Tak samo z innymi programami, grami etc.
Wszedłem w procesu a tu się okazuje że nie ma wgl. procesu Cabal.exe, tak jakby go wgl nie odpaliło.
To samo w uruchomionych aplikacjach, czyli nic.
Po przeczekaniu 5 minut nadal nic, stoi jak stał, jedynym wyjściem był restart kompa.

Pytanie do was brzmi, czy znacie ten problem, i czy znacie sposób na rozwiązanie go.
Naprawdę zależy mi na ponownym zagraniu w Cabala ... .

Pozdrawiam!
@Anymocus91

1364756095-U107429.jpg

Opublikowano

yyy szczerze no dziwna sprawa... Może spróbuj zrobić porządek z systemem? Nie mówię, że to ma być format , ale może warto by było zapuścić taki program jak CCleaner , Advanced System Care (osobiście tego używam, jest płatny ale nie ma najmniejeszego problemu ze znalezieniem keya) i na koniec defragmentacja dysku. Wydaję mi się , że powinno być OK.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

yyy szczerze no dziwna sprawa... Może spróbuj zrobić porządek z systemem? Nie mówię, że to ma być format , ale może warto by było zapuścić taki program jak CCleaner , Advanced System Care (osobiście tego używam, jest płatny ale nie ma najmniejeszego problemu ze znalezieniem keya) i na koniec defragmentacja dysku. Wydaję mi się , że powinno być OK.

Oczyściłem kompa ze zbędnych gier, plików, śmieci itp. , wyczyściłem rejestry CCleanerem, Zdefragmentowałem dysk.

0 Efektu, jak nie działało, tak nadal nie działa.

1364756095-U107429.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...